Παουλίνιο και προοπτικές

0

Παουλίνιο στην ΑΕΚ λοιπόν! Παρότι γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν ήταν η πρώτη επιλογή ανάμεσα στους προτεινόμενους μπακ και παρότι φαίνεται να υστερεί στο επιθετικό κομμάτι συγκριτικά με το αμυντικό στο οποίο ομολογουμένως είναι καλός, τον καλωσορίζουμε στην ΑΕΚ.

Σε πολλές περιπτώσεις έχει αποδειχθεί ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που το νεύρο και η ψυχή τους, υπερκαλύπτει τις όποιες αγωνιστικές αδυναμίες. Δεν προεξοφλούμε, ούτε προκρίνουμε. Περιμένουμε να δούμε τον Παουλίνιο με τη φανέλα της ΑΕΚ να τα δίνει όλα. Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα καλό δεξί μπακ προκειμένου να δώσει ανάσες στον Μπακάκη αλλά και να δώσει λίγη ζωντάνια στην κουρασμένη και αφυδατωμένη άμυνα της ομάδας. Σε αυτό το ρόλο βέβαια ίσως να μπορούσε να ανταποκριθεί και ο Βασιλαντωνόπουλος που έκανε μια εξαιρετική χρονιά στη Λαμία, είναι Έλληνας και πάνω απ’ όλα γνωρίζει τον οργανισμό ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

Όλα μπροστά είναι. Μακάρι ο Παουλίνιο να ανταπεξέλεθει στις απαιτήσεις της ομάδας και να διαψεύεσει όσους έχουν αμφιβολίες. Άλλωστε αποτελεί και ξεκάθαρη επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος επίσης κρίνεται για την επιλογή του. Η πρώτη προσθήκη έγινε και μακάρι να συνεχιστούν και άλλες με τον ίδιο ρυθμό. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τόσο από ρεζέρβες, όσο και από παίκτες αξίας.

Η μεταγραφική περίοδος για την ΑΕΚ μόλις ξεκίνησε.


Comments are closed.