Παπαπέτρου: “Επικίνδυνη ομάδα η ΑΕΚ”.

0

Στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα της Εσάκε, ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγραψε σχετικά με το παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της ΑΕΚ.

images (6)

Αναλυτικά:

«Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και οι “μηχανές” δουλεύουν στο… κόκκινο. Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε η ημιτελική σειρά με την ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε το 2-0 και απέχουμε μια νίκη από την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος

Πιστέψτε με, μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό το 2-0 και θεωρώ πως θα χρειαστεί να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να τελειώσουμε τη σειρά. Η ΑΕΚ είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα και ειδικά στο γήπεδο της, μπροστά στο κοινό της, παίζει ακόμη καλύτερα. Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε διπλά έτοιμοι, διπλά προετοιμασμένοι και διπλά συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το διπλό που θα μας δώσει την πρόκριση.

Σε τέτοιου είδους σειρές αγώνων, το “μυστικό” είναι να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ό,τι έγινε στο ΣΕΦ λοιπόν, το έχουμε ξεχάσει και κοιτάζουμε το ματς στο ΟΑΚΑ σαν να είναι το πρώτο της σειράς και το σκορ στο 0-0. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε σωστά την αναμέτρηση.

Πολλοί είναι αυτοί που κοιτάνε την εικόνα των δύο πρώτων αγώνων και θεωρούν πως θα έχουμε εύκολο έργο. Κακώς. Εμείς κοιτάζουμε τα ματς της κανονικής περιόδου και πιστεύουμε πως πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να τα καταφέρουμε. Συγκέντρωση, ριμπάουντ και να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο μας, αυτά θεωρώ πως είναι τα “συστατικά” για να πάρουμε τη νίκη».


Comments are closed.