Παραιτήθηκε ο “ειδικός σύμβουλος” του Γκιρτζίκη λόγω της “εγκληματικής οργάνωσης”

0

Με επιστολή του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τα αντίστοιχα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο κ. Αριστείδης Σταθόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, από τη θέση του μέλους και του προέδρου, αντίστοιχα.

1710543_0

H παραίτησή του κ. Σταθόπουλου που φέρει και την ιδιότητα του “ειδικού συμβούλου” του προέδρου της ΕΠΟ, Γ. Γκιρτζίκη, δημοσιοποιήθηκε δύο ημέρες μετά την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, από τον ανακριτή διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη, λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της υπόθεσης της |εγκληματικής οργάνωσης” στο ποδόσφαιρο.

Ο κ. Σταθόπουλος είναι ο πρώτος από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης της “εγκληματικής οργάνωσης” ο οποίος επειδή έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο “αναγκάζεται” σε παραίτηση, κάτι που δεν έχει γίνει από το επίσης μέλος του ΔΣ της Ι. Κομπότη, ούτε από τους Γ. Δούρο και Αθ. Μπριάκο που έχουν θεσμικές θέσεις στη διαιτησία και βέβαια από κανέναν από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Σταθόπουλου είναι το ακόλουθο:

“Προς: Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Ο.
Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Δήλωση παραίτησης Σταθόπουλου Αριστείδη

Με την παρούσα επιθυμώ να σας υποβάλλω και παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου τόσο από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πάσα άλλη σχετική με το ποδόσφαιρο ενασχόλησή μου.

Με εκτίμηση
Αριστείδης Σταθόπουλος”.

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr


Comments are closed.