ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρελθόν Μπατίστα, Βλάχος, Παπακωστούλης από την ΑΕΚ!

Δεν ανήκουν πλέον στην ΑΕΚ οι τρεις προπονητές, όπως ενημερώθηκαν από τη διοίκηση.

Published

on

Ο Άκης Ζήκος έχει θέσει ως στόχο την αναδιάρθρωση των ακαδημιών της ΑΕΚ και για αυτό ανακοίνωσε στους Μπατίστα, Βλάχο, Παπακωστούλη πως δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

mpatistaΟ Ντανιέλ Μπατίστα ήταν προπονητής στη δεύτερη ομάδα, ο Μιχάλης Βλάχος στην Κ-16, ενώ ο Παπακωστούλης στην Κ-15. Πρόκειται για σημαντική έκπληξη, καθώς όλη τη σεζόν που μας πέρασε ήταν οι άνθρωποι που “έτρεχαν” χωρίς οικονομική ανταμοιβή τις ακαδημίες και αποχωρούν με μεγάλη πικρία.
Οι κιτρινόμαυρες ακαδημίες πλέον αλλάζουν ριζικά και αναμένουμε τις αποφάσεις του Ζήκου για τους προπονητές που θα προσληφθούν.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.