ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν ο Κατσικάρης από Ρωσία!

Έξαλλος με την Ομοσπονδία ο Φώτης Κατσικάρης.

Published

on

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Φώτης Κατσικάρης που δεν θα κάθεται στον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας.

katsikaris

Ο Έλληνας τεχνικός μάλιστα, έστειλε μία αρκετά σκληρή επιστολή προς την Ομοσπονδία, όπου αναφέρει πως ήθελαν να του μειώσουν τη φήμη! Παράλληλα, μίλησε για όλο το παρασκήνιο που τον εξώθησε στη συγκεκριμένη ενέργεια ενώ θέλησε να ευχηθεί καλή τύχη στην ομάδα.  Να θυμίσουμε πως η προετοιμασία της Ρωσίας ξεκινάει την Τρίτη!

 

Η επιστολή του Κατσικάρη:

 

«Όταν δούλευα στο σχεδιασμό των πλάνων μου για την εκπλήρωση των κοινών μας στόχων, στις 9 Ιουλίου, με καλέσατε και μου είπατε πως τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας ήθελαν να με συναντήσουν την επόμενη ημέρα. Ανταποκρίθηκα άμεσα και το επόμενο βράδυ, στις 10 Ιουλίου, πέταξα στη Μόσχα μόνο για να ακούσω από εσάς και τα άλλα μέλη της επιτροπής πως θέλετε να με αποδεσμεύσετε από το πόστο μου και να προσλάβετε στη θέση μου ένα Ρώσο προπονητή. Σοκαρίστηκα στη συνάντηση αυτή κι έφυγα με αρνητικό συναίσθημα. Ωστόσο, όταν με καλέσατε στις 15 Ιουλίου και μου ζητήσατε να μείνω αποφάσισα πως άξιζε τον κόπο η προσπάθεια να συνεχίσω να δουλεύω για τη ρωσική ομάδα.

Για εμένα είναι προφανές πως προσπαθείτε να μειώσετε τη φήμη μου σαν άτομο και επαγγελματία και να προκαλέσετε εμπόδια στη δουλειά μου. Στις συνεντεύξεις αναφέρατε συχνά τα «οικονομικά ζητήματα», αν και μπορώ εύκολα να αποδείξω πως αυτό δεν ήταν πρόβλημα για εμένα καθώς αποδέχθηκα την πρότασή σας να καθυστερήσετε την πληρωμή του μισθού μου για σχεδόν ένα μήνα. Με όλο το σεβασμό στο σπουδαίο ρωσικό μπάσκετ και τους λόγους που αποφάσισα να καθίσω στον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας σας ενημερώνω πως προτιμώ να αποχωρήσω από το πόστο μου, ώστε να διευκολύνω τα σχέδιά σας. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα καλή τύχη και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι εφικτό υπό τις συνθήκες».

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.