Πατάνε Σπάτα οι μικροί…

0

Ενημέρωση από Ζήκο, Μπάγεβιτς και Μητροτάσιο για την λειτουργία των ακαδημιών του δικεφάλου… 

zikos

Οι “μαγικές” περιπλανήσεις στο σύνολο των γηπέδων της Αττικής λαμβάνουν τέλος για τις ακαδημίες της ΑΕΚ (Κ17, Κ-16 κτλ) . Το σύνολο πλέον των τμημάτων υποδομής της κιτρινόμαυρης ομάδας θα δουλεύει στο τρίτο γήπεδο των Σπάτων, που παραδόθηκε πρόσφατα προς χρήση.

Το νέο γήπεδο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και σε λίγες μέρες θα έχουν τοποθετηθεί και προβολείς, ώστε να μπορούν να διεξάγονται και βραδινές προπονήσεις. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα τα τμήματα ακαδημιών του ποδοσφαίρου.

Ο Α. Ζήκος κατά την σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων για το θέμα, έδειξε να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη νέα κατάσταση, για την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η ΑΕΚ θα είναι μια οικογένεια. Μαζί στο ίδιο σπίτι. Εκκρεμούν ακόμα οι προβολείς. Κ17 και κ18 έχουν ξεκινήσει ήδη και όταν μπουν οι προβολείς θα έρθουν και τα αλλά τμήματα”, δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:
«Οι ακαδημίες είναι βαρέλι δίχως πάτο, πρέπει να δουλεύονται συνέχεια. Έχουμε στήριξη από την πρώτη ομάδα για αυτό είναι εδώ και ο κ. Μπάγεβιτς. Πρέπει να υπάρχει στήριξη για να υπάρχει συνέχεια. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».  Ενώ όσον αφορά τους στόχους των Ακαδημιών ανέφερε: “Στόχος μας είναι να αναδείξουμε παίκτες. Δεν κοιτάμε πρώτα τη νίκη. Τη θέλουμε αλλά να έρχεται μετά από σωστά ματς και συνεχή βελτίωση”.


Comments are closed.