ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πειθαρχία, δουλειά και συγκέντρωση…

Αυτά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας για τον Τραϊανό Δέλλα…

Published

on

Από την πρώτη προπόνηση στα Σπάτα ο Τραϊανός Δέλλας επαναλαμβάνει συνεχώς στους παίκτες του πως για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της πρέπει να έχει τρία βασικά πράγματα. Πειθαρχία, αφοσίωση στη δουλειά και συγκέντρωση στις ασκήσεις.

dellas-spata2

Ο “Κολοσσός” θέλει το κλίμα στην ομάδα να είναι οικογενειακό και κανείς να μην παρακούει τις εντολές του, για αυτό προσπαθεί να “σφίξει τα λουριά” από την αρχή. Να καταλάβουν όλοι πως αυτός είναι ο προπονητής και κανείς να μην παρεκκλίνει από τις οδηγίες του.

Για αυτό και σε όλες τις ασκήσεις που γίνονται οι φωνές του ακούγονται δυνατά όταν βλέπει κάποιον να είναι πιο χαλαρός απ’ όσο πρέπει. Άλλωστε όλες οι ασκήσεις του Αντώνη Κέζου γίνονται για κάποιο λόγο και ο γυμναστής της ομάδας πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα εξηγεί τους λόγους που γίνεται και ποια κομμάτια βελτιώνει.

Άλλωστε η ΑΕΚ φέτος δουλεύει σε ρυθμούς… Superleague και άπαντες θέλουν στην έναρξη του πρωταθλήματος να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να πάρει κεφάλι από την αρχή.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement