Πειρατές του Ονείρου: Εμπρός για τις νέες εποχές των θριάμβων!

0

10

Η ΑΕΚ, η δική μας ΑΕΚ, η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, η μεγάλη πρωταγωνίστρια των  ονείρων μας, στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας 2016! Με την αξία της και με το σπαθί της, λεβέντικα και παλικαρίσια, έτσι όπως αρμόζει στην μεγαλύτερη και ιστορικότερη Ομάδα της χώρας μας. Ήταν ένας πραγματικός θρίαμβος του Δικέφαλου Αετού κόντρα στον αιώνιο εκπρόσωπο του απεχθούς κατεστημένου. Για μια ακόμη φορά η ΑΕΚ απέδειξε ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος με το δίκιο που τελικά κι αυτό είναι… συνώνυμο της Ομάδας της Προσφυγιάς!

Ο Λαός της ΑΕΚ, τα εκατομμύρια των Ενωσιτών στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε πόλεις και χωριά, βίωσαν μοναδικές στιγμές έξαλλης χαράς, απίστευτου πάθους και ξέφρενου ενθουσιασμού. Επίκεντρο φυσικά η Μάνα Νέα Φιλαδέλφεια, η πατρογονική μας εστία, που θύμισε αλησμόνητες ένδοξες εποχές!

Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στους μαχητές παίχτες μας, στον πανάξιο προπονητή μας Στέλιο Μανωλά και φυσικά στον ατσάλινο ηγέτη της ΑΕΚ  Δημήτρη Μελισσανίδη! Όλοι μαζί με πίστη, μαγκιά και δύναμη ψυχής οδήγησαν την Ομάδα στην κατάκτηση του τροπαίου!

Η ιστορική αυτή επιτυχία δεν προσθέτει μόνο έναν ακόμη πολύτιμο τίτλο στην τροπαιοθήκη της ΑΕΚΑΡΑΣ, αλλά πάνω απ’ όλα σηματοδοτεί την έμπρακτη επιστροφή του Δικέφαλου Αετού στους Τίτλους και την Κυριαρχία! Το Κύπελλο ήταν μόνο η αρχή! Η θριαμβευτική Αναγέννηση της ΑΕΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ είναι το ζητούμενο και ο μεγάλος στόχος! Αποτελεί ιστορικό μας καθήκον! Γι’ αυτό πρέπει να χτίσουμε την κιτρινόμαυρη αυτοκρατορία, να ακολουθήσουν τα… Σερί Πρωταθλήματα, μαζί με την ανοικοδόμηση του Γηπέδου στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας και φυσικά τις ευρωπαϊκές διακρίσεις! Θέλουμε τα πάντα- επιδιώκουμε το απόλυτο!!! Γιατί είμαστε ΑΕΚ και η ΑΕΚ είναι πλασμένη να πρωταγωνιστεί παντού και πάντα, τιμώντας την βαριά ιστορία της και τους πρόσφυγες προγόνους ιδρυτές μας που τη δημιούργησαν, την ανέστησαν και την ονειρεύτηκαν στην πρωτοκαθεδρία!

ΗΡΘΑΜΕ και το «σύστημα» τρέμει. Πλέον άπαντες καταλαβαίνουν ότι πέρασαν οι καιροί του μίζερου “this is aek” και ο νοών νοείτω! Έφτασε η ώρα της ΑΕΚΑΡΑΣ και οι κάθε λογής τύραννοι και νεκροθάφτες του ελληνικού ποδοσφαίρου τελειώνουν! Ήδη το κατεστημένο πήρε ένα καλό μάθημα και έπεται συνέχεια! Τους αφήνουμε απλά να ανησυχούν για… τα μελλούμενα!!! Τα όνειρά μας θα γίνουν οι εφιάλτες τους!!!

-ΖΗΤΩ Η ΑΕΚΑΡΑ!!!

-ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΘΡΙΑΜΒΩΝ!!!

-ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ
http://pirates-aek.blogspot.com


Comments are closed.