Πεντάρα – εκτός έδρας – σε ρυθμό ρελαντί η ΑΕΚ

0

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας το Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη εμφανίστηκε σοβαρή και από το πρώτο κιόλας ημίχρονο σφράγισε τη νίκη, επί της νεανικής ομάδας του Λόφου, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, με τους Κυπαρίσση, Κυρτέγο, Οικονόμου και Μπενίσκο, ενώ προσωρινά είχε μειώσει η ομάδα του Λόφου σε 1-3.
Στο 2ο ημίχρονο, στο 50ο λεπτό, ο Κυπαρίσσης έγραψε το 1-5 και το τελικό 2-5 πέτυχε ο Ναλμπαντίδης, με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ.
Στη συνέχεια, η ομάδα μας είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και διαχειρίστηκε το υπόλοιπο παιχνίδι, μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Παπαργυρίου.

Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Γκεβρέκη, Δαλαμήτρα, Σαμανίδη, Δημητρίου, Κωτσιόπουλο, Οικονόμου, Τροίρη, Μακράκη, Κυρτέγο, Κυπαρίσση και Μπενίσκο. Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Τσιώμης, Μητράκας , Δημητρουλόπουλος και Τασίδης.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Γ. Ολυμπίου Λόφου για την άψογη φιλοξενία της και της εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.
Η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ Κρίστι Κούμπουλα.

Ο Κούμπουλα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη αρκετές παραστάσεις από τη Γ΄ Εθνική. Πέρυσι αγωνίστηκε στο Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στη Νίκη Βόλου, τον Πιερικό, το Βατανιακό και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Κρίστι στην μεγάλη οικογένειά της και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Α.Ε Καρίτσας


Comments are closed.