Πεντάρα της ΑΕΚ στον Άρη…

0

H Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εντός έδρας τον Άρη Κοκκινοπλιτών, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου μπήκε δυνατά στο γήπεδο, πίεσε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό, με τον Κυπαρίσση, μετά από ωραίο συνδυασμό και ασίστ του Κυρτέγου. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο αρχηγός της ομάδας, Κυρτέγος, ο οποίος με 2 εκτελέσεις φάουλ έγραψε το 3-0, στο 35ο και 50ο λεπτό αντίστοιχα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε την εξαιρετική του εμφάνιση, με ακόμη μια ασίστ στο Σαμανίδη, ο οποίος έγραψε το 4-0 στο 55ο λεπτό.

Το αξιόμαχο σύνολο του Γιώργου Σκέντου μείωσε σε 4-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπασμπανά, ενώ το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε στο 70ο λεπτό, όταν μετά από όμορφη ενέργεια των Μητράκα και Κούμπουλα, τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Κυπαρίσσης, ο οποίος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Παπατολίκα, Σαμανίδη, Λαγδάρη, Δαλαμήτρα, Τροίρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρουλόπουλο, Μακράκη, Οικονόμου, Κυρτέγο και Κυπαρίσση. Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Μητράκας, Κούμπουλα, Γκανάβας και Διττόπουλος.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στον Άρη Κοκκινοπλιτών καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους του.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Α.Ε. Καρίτσας


Comments are closed.