ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

“Υπερήφανη που είμαι ΑΕΚ”

Η Ζωή Φάκη είναι το νέο απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλει της ΑΕΚ. Η 15 χρονη ακραία θα προπονείται με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Published

on

Η Ζωή Φάκη είναι το νέο απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ. Η 15 χρονη ακραία θα προπονείται με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ. 

faki

Η ακραία της ΑΕΚ μάλιστα έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις στην ¨ΩΡΑ¨ τονίζοντας ότι είναι περήφανη που είναι ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα λόγια της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που το ήθελα και χαίρομαι διπλά γιατί θα αγωνίζομαι με την φανέλα της ομάδας μου. Ξεκινάει κάτι πολύ σπουδαίο για μένα και θέλω να το ζήσω. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες αλλά όταν έμαθα πως θα κάνω προπονήσεις με την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να πω όχι. Είμαι πολύ περήφανη που θα αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και από εδώ και πέρα θέλω να δουλέψω σκληρά για να πετύχω»

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα προπονούμαι με τόσο έμπειρες και αξιόλογες αθλήτριες. Σίγουρα έχω να μάθω πολλά και θέλω να εκμεταλλευτώ την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται. Δεν έχω άγχος αλλά είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Θέλω να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά»

Continue Reading
Advertisement