Περί παραρτήματος…

0

Η πλατιά μάζα του κόσμου της ΑΕΚ κράτησε αξιοπρεπέστατη στάση στα δύσκολα. Έχουμε παραδείγματα που αντέδρασε δυναμικά σε κάθε προσπάθεια να γίνει η ομάδα – σύμβολο της προσφυγιάς δορυφόρος άλλου συλλόγου!

kosmos

Θυμόμαστε άλλωστε τις αντιδράσεις όταν ο αστείος πρόεδρος είχε ψηφίσει Μώραλη στις εκλογές της Σουπερλίγκ, αλλά και όσα σχόλια είχε επιφέρει το άκουσμα του δανεισμού του Φετφατζίδη για να σώσουμε τη σεζόν και να μην υποβιβαστούμε!

Δυστυχώς όμως ακόμα και τότε υπήρχαν αρκετοί που μπροστά στο πρόσκαιρο συμφέρον, αδιαφορούσαν για τα ιδανικά που έχει αυτή η ομάδα. Και δεν είναι μόνο οι κονδυλοφόροι δημοσιογράφοι, αλλά και κάποιοι οπαδοί που αντιδρούν ΠΑΝΤΑ όταν αντιδρά το πέταλο!

Είναι οι ίδιοι που στήριζαν τον ΟΔΔΥ, οι ίδιοι που δεν χαλιόντουσαν με τις μεθόδους Ψωμιάδη και οι ίδιοι που λένε ότι και με το διάβολο θα συμμαχούσαν για κάποια οφέλη!

Η διαφορά όμως των οπαδών της ΑΕΚ είναι πως αυτή η μερίδα είναι η απόλυτη μειοψηφία, σε αντίθεση με άλλους συλλόγους. Οι οπαδοί μας πάντα θα παρεμβαίνουν όποτε κάποιος βλάπτει την ομάδα. Αν αλλάξει και αυτό, τότε δυστυχώς θα βλέπουμε κάτι άλλο που δεν θα θυμίζει ΑΕΚ…

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr


Comments are closed.