ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει την ΑΕΚ ο Ρούβας…

Στον Ρούβα γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση που η ομάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ τότε αυτομάτως η πρώτη θέση είναι κατειλημμένη από την Ένωση.

Published

on

imagesΠαρά το γεγονός ότι στον Ρούβα κινούνται μεθοδικά για την μεταγραφική τους ενίσχυση, το εμπόδιο που λέγεται ΑΕΚ είναι αρκετό να βάλει “φρένο” στις προσπάθειες για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Τι εννοούμε; Ότι στον Ρούβα γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση που η ομάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ τότε αυτομάτως η πρώτη θέση είναι κατειλημμένη από την Ένωση.

Και κατά συνέπεια ένα πιθανό άνοιγμα στο μπάτζετ του Ρούβα θα αποτελέσει μια μεταγραφική “σπατάλη” άνευ λόγου και ουσίας.

Ωστόσο, σε περίπτωση που ο Ρούβας δεν θα είναι στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ τότε στην Γέργερη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μια γενναία μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Ρούβας στην Football League. Κάτι που αν γίνει πράξη, τότε αυτομάτως θα δώσει στην ομάδα άλλο “αέρα” στην μεταγραφική της ενίσχυση που είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί σε διαφορετικά στάνταρ.

Πηγή: athleticradio.gr

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement