Περιμένοντας τον Ιβάν τον τρομερό!

0

Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς σκόραρε για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ. 

1029606

Το γκολ του Κροάτη έβαλε τέλος στην αφλογιστία του στα τελευταία παιχνίδια της Ένωσης και δείχνει ότι πλέον θα πάρει μπρος και για περισσότερα τέρματα. Όπως διαβάσατε εδώ ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό να αποδείξει γιατί αποκτήθηκε.

Στα φιλικά προετοιμασίας της ΑΕΚ έδειξε κάποια στοιχεία σκοράροντας μερικά γκολ ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός έπεφτε η απόδοση του με αποκορύφωμα ο Δέλλας στο παιχνίδι με τον Περιστέρι να το αφήνει εκτός αποστολής.

Ο Μπρέσεβιτς έχει τα χαρακτηριστικά κλασσικού φορ που όμως πρέπει να βρίσκεται στο σωστό σημείο για να σκοράρει. Αυτό έπραξε και με τον Ηλυσιακό, έπειτα από την σέντρα του Κορδέρο ο Μπρέσεβιτς μυρίστηκε την φάση και με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Είναι φανερό ότι ένα γκολ αλλάζει άρδην την ψυχολογία του κάθε παίκτη ειδικά αν αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ο Κροάτης ήταν πολύ χαρούμενος μετά το γκολ και το έδειχνε. Μάλιστα σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι αυτό το γκολ θα μου δώσει δύναμη να συνεχίσω.

Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γκολ. Οι επιθετικοί της δεν απέδιδαν καλά και ο Δέλλας φάνταζε με δεμένα τα χέρια. Από την μία ο Ντακόλ οποίος δεν είναι φορ αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή την θέση και από την άλλη ο Μπρέσεβιτς που τώρα άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του. Οι Θαναηλάκης, Παυλής και Τσεβάς δεν μπορούν ακόμα να προσφέρουν ενώ ο Πόποβιτς είναι καλύτερος στα άκρα.

Ελπίζουμε το γκολ του Μπρέσεβιτς να τον βοηθήσει και να γίνει ο “Ιβαν ο τρομερος”, όπως είχε χαρακτηριστεί το καλοκαίρι.

Αντρέας Ψάλτης


Comments are closed.