Πιστοί,της ΑΕΚ οπαδοί, φερέφωνα κανενός!

0

 Ο Cirith Ungol εύχεται στα γενέθλια του AEK LIVE και καταγράφει τις σκέψεις του για τα επιτεύγματα της ιστοσελίδας αυτά τα τρία χρόνια

aek-gene8liaΣυμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τότε που το AEK LIVE εξέπεμψε για πρώτη φορά σήμα στον ιντερνετικό αέρα. Ομολογώ πως δεν ήμουν από τους πρώτους που μπήκαν σε αυτό το magic bus που ταξιδεύει ακατάπαυστα εδώ και μία τριετία και θα συνεχίσει να ταξιδεύει μέχρι τέλους. Κατάφερα όμως να το προλάβω αυτό το ενωσίτικο πειρατικό καράβι, λίγο πριν συμπληρώσει το πρώτο έτος λειτουργίας του.

Η εξέλιξη του AEK LIVE ήταν πραγματικά μαγική. Από ένα από ιστολόγιο της… μπλογκοσφαιρας κατάφερε να περάσει σταδιακά στη μορφή ενός πραγματικου site, το οποίο δεν είναι ποτέ στάσιμο. Όπως και να το κάνουμε ο εμπνευστής και καπετάνιος του είναι μυαλό ανήσυχο και την τρέλα του φρόντισε να την περάσει στους υποπλοιάρχους του σκάφους. Αυτό σημαίνει ότι δεν επαναπαυόμαστε και πάντα αναζητούμε το καινούριο και το πρωτοποριακό. Αυτό που δύσκολα μπορεί να κατακτηθεί.

Γι’αυτό τα επιτεύγματα της ιστοσελίδας δεν ήταν λίγα αυτή την τριετία. Ήταν πολλά και εξίσου σημαντικά. Μόνο οι τηλεοπτικές μεταδόσεις είναι αρκετές για να καταγράψουμε το μέγεθος της υπέρβασης που έχει γίνει. Δεν είναι εύκολο να φέρεις την ΑΕΚ στην οθόνη του υπολογιστή κάθε Ενωσίτη.

Εδώ και τρία χρόνια η ιστοσελίδα κατάφερε να αναδείξει επίσης τη φωνή του κόσμου της ΑΕΚ. Εκτός από τη συμμετοχή των «πιστών» στο ραδιόφωνο, το ΑΕΚ LIVE, φιλοξένησε διαφορετικές και πολλές φορές αντικρουόμενες απόψεις αναγνωστών, δείγμα των δημοκρατικών διαδικασιών που ακολουθεί το AEK LIVE. Πολλές φορές μάλιστα φιλοξενήσαμε σχόλια τα οποία μας κατέκριναν, αλλά δεν διστάσαμε να τα δημοσιεύσουμε γιατί ήταν γραμμένα σε κόσμια γλώσσα. Είπαμε, μας αρέσει η κριτική γι’ αυτό επιτρέπουμε και την κριτική στον εαυτό μας. Γιατί όπως είπε και ο Βολταίρος “διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες”.

Εδώ και τρία χρόνια, το AEK LIVE δεν σταμάτησε να αναδεικνύει ειδήσεις και να τις καταγράφει με άποψη. Ό,τι κυκλοφορεί στην ειδησεογραφία φιλτράρεται αναλόγως και δημοσιεύεται πάντα έχοντας πάνω του την ταυτότητα του σάιτ. Εξάλλου, όπως έχουμε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, δεν είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά οπαδοί της ΑΕΚ. Ο σκοπός μας είναι η ενημέρωση των Ενωσιτών, με τη δική μας οπαδική ματιά.

Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε φερέφωνα κανενός! Είμαστε η φωνή που προσπαθεί να σας κρατά… ξύπνιους μέσα σε αυτόν τον λήθαργο της παράνοιας που έχει βιώσει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Έτσι θα συνεχίσουμε, με την ίδια μαγιά με την οποία έχουμε μπολιαστεί, αλλά έχοντας ως στόχο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι!

Χρόνια Πολλά ΑΕΚ LIVE

 

Cirith Ungol

 

 

 


Comments are closed.