ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

NON AEK

Πλήρης φόρτιση κινητού μέσα σε 15 λεπτά… Γίνεται;

Published

on

Το Super VOOC Flash Charge αποτελεί βελτίωση του VOOC Flash Charge που παρουσίασε η ΟΡΡΟ το 2014 και, σύμφωνα με την εταιρεία, χρησιμοποιείται από 18 εκατ. χρήστες σε όλο τον κόσμο.super-vooc-flash-charge

Ένα συχνό πρόβλημα των smartphones επιλύει τo Super VOOC Flash Charge που παρουσίασε η OPPO στο πλαίσιο της Mobile World Congress 2016 στη Βαρκελώνη: Ο λόγος για την ανάγκη για συχνή φόρτιση, καθώς τα «έξυπνα κινητά» καταναλώνουν πολλή ενέργεια.

Το Super VOOC Flash Charge αποτελεί βελτίωση του VOOC Flash Charge που παρουσίασε η ΟΡΡΟ το 2014 και, σύμφωνα με την εταιρεία, χρησιμοποιείται από 18 εκατ. χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Τη στιγμή που ο προκάτοχος επέτρεπε 2 ώρες ομιλίας με 5 λεπτά φόρτισης, το Super VOOC πάει στο επόμενο επίπεδο, παρέχοντας 10 ώρες με 5 λεπτά και πλήρη φόρτιση μιας μπαταρίας 2500 mAh μέσα σε 15 λεπτά.

Η συσκευή χρησιμοποιεί ειδικό αλγόριθμο για να διασφαλίζεται πως η θερμοκρασία θα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και ότι η ροή του ρεύματος ρυθμίζεται έτσι ώστε η φόρτιση να γίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, ο εν λόγω αλγόριθμος καθιστά τη συσκευή ιδανική για χρήση με το κινητό ενώ ο χρήστης μιλάει σε αυτό, παρακολουθεί βίντεο ή παίζει παιχνίδια.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Continue Reading
Advertisement