Ποια είναι η Promosport;

0

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την εταιρία μάρκετινγκ Promosport και εμείς αναλάβαμε να σας την παρουσιάσουμε.

promosportΤο πλήρες όνομα της έταιριας είναι:”PROMOSPORT MARKETING & CONSULTING A.E.

Η PROMOSPORT είναι εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Αθλητικού Marketing & Management που ιδρύθηκε το 1998 και από τότε καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του αθλητικού περιβάλλοντος.

Η PROMOSPORT εξειδικεύεται σε: 

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Αγορά – Πώληση Διαφημιστικών Δικαιωμάτων
  • Διοργάνωση Αθλητικών Γεγονότων
  • Χορηγίες (consulting,  Διαπραγμάτευση, Υλοποίηση)
  • Σχεδιασμό Προωθητικών Ενεργειών
  • Δημόσιες Σχέσεις
  • Εκπροσώπηση Αθλητών

Διαφημιστικά δικαιώματα 2014-2015

α) Ποδόσφαιρο: Η PROMOSPORT έχει τα δικαιώματα της περιμετρικής διαφήμισης όλων των εντός έδρας αγώνων των κάτωθι ομάδων της Superleague, για αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

β) Μπάσκετ: Η PROMOSPORT έχει τα αποκλειστικά χορηγικά δικαιώματα: της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Η PROMOSPORT έχει τα αποκλειστικά διαφημιστικά δικαιώματα: στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και σε όλους του αγώνες της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας που διεξάγονται στην Ελλάδα (π.χ. Τουρνουά Ακρόπολις)..

γ) Βόλεϊ: Η PROMOSPORT έχει συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) για τα χορηγικά δικαιώματα των Πανελληνίων ΠρωταθλημάτωνBeach VolleyΑνδρών & Γυναικών (Masters)και των ηλικιών κάτω των 20 ετών (Juniors). Επίσης, έχει συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και με την Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ)

H εταιρία παράλληλα διαχειρίζεται τηλεοπτικά δικαιώματα πολλών, κυρίως ποδοσφαιρικών, γεγονότων ωστόσο πέρυσι είχε κληθεί να πληρώσει ένα πρόστιμο για καθυστερημένη καταβολή του 10% των εσόδων από αυτά.

Έχει πολλούς εμπορικούς συνεργάτες όπως πλέον και την ΑΕΚ. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται και οι επίσης χορηγοί της ΑΕΚ, FUJITSU και ΟΤΕ ΤV.

 

 


Comments are closed.