Ποιον τερματοφύλακα θα επιλέξει ο Σίλβα για την ΑΕΚ;

0

Ο Μάρκο Σίλβα φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιλέξει τον Ρομπέρτο στην 11άδα του τελικού με την ΑΕΚ.114934

Ο τελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ πλησιάζει και στον Ολυμπιακό συνεχίζεται η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό. Ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει καταλήξει –όπως είναι και λογικό- στην 11άδα της ομάδας του, ωστόσο υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνει κάποιες εκπλήξεις.

Μια από αυτές ενδεχομένως να έχει να κάνει με τον παίκτη που θα επιλέξει για τη θέση του τερματοφύλακα. Αν και οι πληροφορίες ήθελαν τον πορτογάλο να είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει τον Καπίνο σε όλα τα ματς του Κυπέλλου, άρα και στον τελικό, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτα βέβαιος. Από την άποψη αυτή, μπορεί να γίνει η… έκπληξη και ο Ρομπέρτο να πάρει θέση στην αρχική 11άδα, όπως και είχε συμβεί σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού μέχρι τώρα εκτός του Κυπέλλου.

Το γεγονός ότι ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε τον Ρομπέρτο στην 11άδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν γνώριζε ότι δεν θα γίνει, έρχεται να αυξήσει τις πιθανότητες που θέλουν τον Ισπανό να κάθεται και πάλι κάτω από την εστία του Ολυμπιακού.

Πιθανότατα να υπάρξουν ενδείξεις για την απόφαση του Σίλβα στις προπονήσεις που ακολουθούν.

Πηγή: sport-fm.gr


Comments are closed.