Ποιος το περίμενε;

0

21

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πει κανείς για την σημερινή ημέρα. Από την μία όλοι κινούνται σε ρυθμούς Τίγρη και από την άλλη σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου του 2013 η ΠΑΕ ΑΕΚ σταματάει να υπάρχει.

Για την ακρίβεια μπαίνει σ’ ένα καθεστώς εκκαθάρισης που πιθανολογείτε ότι θα διαρκέσει κάτι λιγότερο από 3 μήνες. Πολλοί εύχονταν να έρθουμε σε αυτήν την κατάσταση, πολλοί το έλεγαν, ακόμα περισσότεροι το προσπαθούσαν αλλά ελάχιστοι περίμεναν ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο… τη λύση δηλαδή της ΠΑΕ.

Η επόμενη εβδομάδα με την επισημοποίηση της εισόδου του Τίγρη (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στο τιμόνι της ερασιτεχνικής (μέσω του Αλεξίου και των υπολοίπων) δείχνει ότι θα βγάλει από το αδιέξοδο όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου αλλά πολλά αθλητικά ακόμα τμήματα. Το όραμα του γηπέδου στην Φιλαδέλφεια και ενός ακόμα χώρου για τα άλλα αθλήματα σίγουρα προκαλεί ρίγος σε οποιονδήποτε ΑΕΚτζή που βλέπει φως στο τούνελ.

Το μεγάλο ερώτημα είναι όμως κατά πόσο αυτό το φως θα μας δείξει το σωστό δρόμο και πόσο γρήγορα θα φτάσομε στην κορυφή και πάλι. Τα μονοπάτια είναι δύσβατα και ήδη έχουμε αργήσει πολύ τον ουσιαστικό σχεδιασμό. Το περιστατικό με το Ελληνικό και το ΟΑΚΑ δείχνει ότι τα πράγματα δεν έχουν ζυγιστεί και τόσο σωστά. Το μεγάλο ζήτημα (εκτός του γηπέδου της Φιλαδέλφειας) είναι και το αγωνιστικό πλάνο.

Σίγουρα τ’ άτομα που είναι μπροστά είναι και έμπιστα και ικανά αλλά πρέπει και αυτοί να βιαστούν και το ξέρουν καλύτερα από όλους. Με λίγα λόγια το καλοκαίρι θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο για εμάς αλλά θα αντέξουμε… γεννηθήκαμε ΑΕΚ για να παλεύουμε και να νικάμε..

Υ.Γ: μπορείτε ακόμα να διορθώσετε το λάθος με τον Αραμπατζή και να σεβαστείτε λίγο ακόμα τον Μιχάλη Παυλή.

Υ.Γ: οι μάγκες του χαντμπολ δείχνουν τον δρόμο (ψυχή, πάθος,τρέλα, κα..λα)

Δημήτρης Δημητρόπουλος, αναγνώστης AEK LIVE


Comments are closed.