Ποιόν θα ακούσει ο Μελισσανίδης, τον Ντε Μπαρτόλο ή τον Μιλοβάνοβιτς;

0

Ποιους τεχνικούς πρότειναν στην ΑΕΚ και ποιός φέρεται ως επικρατέστερος;

arouamparena

Μπορεί η ομάδα να προετοιμάζεται για τα πλέι οφ, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ όμως έχουν αρχίσει ήδη διεργασίες για το φλέγον θέμα της εύρεσης προπονητή. Τη Δευτέρα έγινε σύσκεψη στα γραφεία της Καλογρέζας για το θέμα του τεχνικού που θα οδηγήσει την ομάδα τη σεζόν 2016-2017 ανάμεσα σε Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία ήταν τα ονόματα που απασχόλησαν περισσότερο την τριανδρία. Ο λόγος για τους Αρουαμπαρένα, Μοντανιέ και Χέμεθ. Ντε Μπαρτόλο και Μπράνκοβιτς έκαναν τις εισιγήσεις τους στον Μπάγεβιτς, τις οποίες θα μεταβιβάσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη και η τελική απόφαση για τον τεχνικό της νέας χρονιάς θα παρθεί από τον ηγέτη της Ένωσης.

Στο τραπέζι έπεσαν και άλλα ονόματα, αλλά όπως τονίσαμε, αυτά τα τρία θα… παίξουν μπάλα μέχρι να επικρατήσει ένας. Μεγάλη σημασία έχει ποιους πρότειναν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο αρχισκάουτερ. Ο Μιλοβάνοβιτς εισιγήθηκε τους Μοντανιέ και Χέμεθ, ενώ ο Ντε Μπαρτόλο “πόνταρε” στον Αρουαμπαρένα, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν ενήμερος για το πρότζεκτ που θέλει να ακολουθήσει ο Δικέφαλος, αλλά και το υπάρχον υλικό.

Οπότε έχει μεγάλο ενδιαφέρον, ποιον θα προτιμήσει ο Μελισσανίδης εκ των τριών και τίνος τις επιλογές θα εκτιμήσει. Του Μιλοβάνοβιτς ή του Ντε Μπαρτόλο; Γιατί κάποιες κακές γλώσσες έλεγαν, ότι λόγω κακών χειρισμών του Σέρβου τεχνικού διευθυντή προσελήφθη ο Αργεντινός σκάουτερ. Πηγές πάντως αναφέρουν, ότι ο Αρουαμπαρένα είναι επικρατέστερος. Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει στο τέλος ανατροπή δεδομένων και να προωθηθεί άλλη λύση.


Comments are closed.