ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολύ “κακό”… για το τίποτα!

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η υλοποίηση του σχεδιασμού της Βασίλισσας…

Published

on

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η υλοποίηση του σχεδιασμού της Βασίλισσας…

Aek basket

Γράφει ο Ρένος Αρβανίτης

Τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το τμήμα μπάσκετ, σηκώθηκε αρκετή «σκόνη» χωρίς πραγματική αιτία κατά την ταπεινή μας γνώμη.

Η ομάδα όπως ήδη έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές μέσα από αυτήν εδώ την σελίδα, έχοντας σχεδόν συμπληρώσει το ρόστερ της, έχει πλέον στοχεύσει σε δύο θέσεις, ώστε να συμπληρωθούν 100% όλα τα κομμάτια του παζλ για την σεζόν 2013-14.

Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί και παρακολουθήσει έστω και λίγο τον φετινό σχεδιασμό της Βασίλισσας γνωρίζουν ότι θα αποκτηθούν ακόμη δύο παίκτες. Ένας ακόμη έμπειρος πλέϊ μέϊκερ που θα σηκώσει το βάρος της οργάνωσης της ομάδας, έχοντας ανταγωνιστές του για αυτή τη θέση τους Αλ. Φαλέκα και το νεαρό Παναγιωταρά που πρόσφατα αποκτήθηκε, αλλά και ένα «4άρι» που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ισχύ της ομάδας κάτω από την ρακέτα.

Οι διοικούντες του δικεφάλου έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα ότι κινούνται με σοβαρότητα και μεθοδικότητα χωρίς μάλιστα να έχουν τα έσοδα που παρουσιάζει ο σύλλογος σε άλλα αθλήματα. Ωστόσο θεωρώ ότι ήταν λάθος επικοινωνιακά έστω και αν το συγκεκριμένο λάθος μπορεί να έχει εν τέλει πολύ μικρή σημασία, να αφήνουν να «σέρνονται» επί ημέρες διάφορα ονόματα και κάποιοι που σε καμία περίπτωση δεν έχουν αποδείξει ακόμη ότι μπορούν να σηκώσουν το ειδικό βάρος μίας ΑΕΚ, να «διαφημίζονται» στις πλάτες της ομάδας μας. Ίσως με μία αμεσότερη επικοινωνία με τους «μπασκετικούς» ρεπόρτερ ΑΕΚ αυτό να είχε αποφευχθεί. Άλλωστε εμείς μέσα από το ΑΕΚ-LIVE, αλλά θεωρούμε και οι άλλοι κιτρινόμαυρης απόχρωσης δίαυλοι επικοινωνίας με τον κιτρινόμαυρο κόσμο, εκτός από αρθρογράφοι, ρεπόρτερ, συντάκτες κτλ, είμαστε πάνω από όλα οπαδοί αυτής της ομάδας. Επομένως όπως προείπαμε πολύ κακό για το τίποτα.

Η Ένωση με τον τρόπο που χτίζεται και ρίχνοντας μία ματιά στο ρόστερ όπως για την ώρα έχει διαμορφθωθεί είναι δεδομένο ότι όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει στην Α2 αλλά μπορεί να κοντράρει και αρκετούς από τους συλλόγους της Α1.

a1_telikos 2002

-Α. Φαλέκας PG (36 ετών) 1,88
-Σ. Παναγιωταράς PG (20 ετών) 1,80 (νέα μεταγραφή)
-Σ. Παπαδιονυσίου PG (21 ετών) 1,91 (νέα μεταγραφή)
-Θ. Τσιότρας SG (26 ετών) 1,96 (νέα μεταγραφή)
-Μ. Πολυτάρχου SG (29 ετών) 1,90
-Β. Καράμπουλας SF (32 ετών) 1,98 (νέα μεταγραφή)
-Κ. Παπαντωνάκος SF-PF (22 ετών) 2,05 (νέα μεταγραφή)
-Α. Γκιζόγιαννης PF (30 ετών) 2,02
-Δ. Δέσπος C (37 ετών) 2.08
-Γ. Τσιάκος C (31 ετών) 2,05 (νέα μεταγραφή)

(Συν οι νεαροί Ορλ. Μούτσα 18 ετών 1,95 και Ν. Δίπλαρος 16 ετών 1,86)

Αυτά τα παιδιά θα τα ζήλευαν πολλά σωματεία από την παραπάνω κατηγορία και αυτό όλοι μας ευελπιστούμε πως θα αποδειχθεί και εντός των παρκέ. Επίσης δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η φανέλα με τον δικέφαλο αετό είναι πάνω από όλους και από όλα. Προσωπολατρίες… τέλος. Οι παίκτες έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι ο κόσμος και η ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Κλείνοντας επισημαίνουμε το αυτονόητο. Όλοι μας να σταθούμε φέτος στο πλευρό της Βασίλισσας και όλα τα άλλα θα έρθουν σαν φυσική συνέπεια… από μόνα τους…

ΥΓ. Το ότι πλέον και μπασκετοπαράγοντες… ασχολούνται με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, απλά καταδεικνύει αυτό που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε. Η ΑΕΚ καρπαζοεισπράκτορας μας τελείωσε κύριοι. Η πραγματική ΑΕΚ επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα και αυτό φυσικά ενοχλεί.

VAMOS AΔΕΡΦΙΑ, VAMOS ΑΕΚΑΡΑ!

Continue Reading
Advertisement