Ναι, συμφωνώ με τους γονείς που αντιδρούν…

0

Διάβασα με πάρα πολύ ενδιαφέρον τις προτάσεις για την βελτίωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από την Ένωση γονέων Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

ghpedo-aekΘα συμφωνήσω απόλυτα με τους πρώτους αντιφρονούντες του γηπέδου και όχι μόνο αφού θα καταθέσω ακόμη μερικές ακόμη προτάσεις για να τις λάβουν υπόψιν τους σε μελλοντικό κείμενο τους!

Να υποχρεωθεί η ΑΕΚ να πάρει από ένα αυτοκίνητο σε όσες οικογένειες δεν διαθέτουν για να μπορούν οι άνθρωποι να πηγαίνουν τα παιδιά τους σχολείο!

Να πληρώνει η ΑΕΚ τα ιδιαίτερα του κάθε μαθητή σχολειού στην Φιλαδέλφεια, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία καλύτερων ανθρώπων στην περιοχή που θα υπάρχει το γήπεδο της ΑΕΚ!

Πριν από την τέλεση παιχνιδιών να ερωτάται ο σύλλογος γονέων τούτος ώστε αν υπάρχει περίοδος εξετάσεων να αναβάλλονται οι αγώνες για να μην ενοχλούνται μαθητές και γονείς! Για τα επεισόδια που δημιουργούνται όπως ανέφερε κι ο σύλλογος να επωμιστεί η ΑΕΚ το κόστος αλλαγής κουφωμάτων και θυρών με κουφώματα ασφαλείας σε όσα σπίτια δεν διαθέτουν!

Φυσικά δεν συζητούμε για δωρεάν διαρκείας και ελεύθερη είσοδο σε κάθε χώρο του γηπέδου από μαθητές και γονείς! Επίσης η ΠΑΕ να χορηγεί σε κάθε μαθητή τον σχολικό εξοπλισμό του και σε κάθε αθλητή συλλόγου που υπάγεται στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα τον αθλητικό εξοπλισμό του και την υποχρέωση να κάνει μελλοντικά συμβόλαιο στην ΑΕΚ ανεξαρτήτως της αξίας του αφού κανένα παιδί της Φιλαδέλφειας δεν θα πρέπει να αισθάνεται πληγωμένο!

Επίσης μαθητές που τελειώνουν το λύκειο να προσλαμβάνονται από την ΠΑΕ ΑΕΚ άμεσα και εκτός από αυτούς να πληρώνονται και οι γονείς τους! Υπάρχουν κι άλλες προτάσεις που μπορούν να υποβληθούν μελλοντικά αν δεν αρκούνται σε αυτά οι γονείς…μέχρι τότε όμως μπορούμε όλοι να αναφωνήσουμε…ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΝΕ;

Γιατί θεωρώ ότι οι ανησυχίες τους είναι… κατευθυνόμενες.


Comments are closed.