Πρίφτης: Με συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών μου

0

1468961-808x404 (1)

Ο Δημήτρης Πρίφτης φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, μετά την νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ με ανατροπή.

Ο προπονητής του Άρη δήλωσε: «Η ομάδα μου πολλές φορές με έχει συγκινήσει φέτος και δεν μιλάω για αποτελέσματα, αλλά για την προσπάθεια και τη νοοτροπία της γενικότερα. Αυτή είναι μια ακόμα τέτοια βραδιά. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω των συνθηκών που διεξήχθη. Αγωνιστικά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διαθέτει περισσότερο ταλέντο σε κάποιες θέσεις και είχαμε αμυντικό πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη ζώνη άλλαξαν όλα, άλλαξε η ανάπτυξη της ΑΕΚ, ήταν διαφορετικά τα σουτ που πήρε και κάπως έτσι φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε το 2-1, θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι όσο μπορούμε. Δεν θα ήθελα να τελειώσει έτσι η χρονιά, θα ήταν άδικο για την ομάδα μας. Είπα ότι με συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών, γενικά η ομάδα μας είναι πολύ συναισθηματική. Ότι έχουμε καταφέρει, έχει το χαρακτηριστικό του συναισθήματος. Προσωπικά πιστεύω ότι ο καλύτερος επαγγελματίας είναι ο αισθηματίας, έτσι μεταφράζεται για μένα ο όρος επαγγελματισμός, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα».

Ρωτήθηκε αν υπάρχει ακόμα βενζίνη στο… ντεπόζιτο και απάντησε: «Βενζίνη δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό αλλά υπάρχει συναίσθημα… Παραμένουμε το ίδιο δυνατοί και πεισμωμένοι».


Comments are closed.