Πρίφτης: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ

0

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο παραδέχτηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Άρης ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

priftis

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε περισσότερη ενέργεια από μας. Κέρδισε δίκαια. Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και ένα πολύ κακό δεύτερο. Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι ότι η ΑΕΚ άλλαξε την τακτική της στο πικ εν ρολ στο “5” εκεί που χτυπούσαμε εμείς, όπως είχαμε κάνει και με τον Παναθηναϊκό. Έπαιξε με κοντό σχήμα, έκανε αλλαγές στα σκριν και εκεί το παιχνίδι πήγε στο “ένας εναντίον ενός”. Εκεί δεν είχαμε πόδια, χάσαμε όλες τις μάχες σε άμυνα και επίθεση, μπήκαν και κάποια μεγάλα σουτ, αλλά έτσι είναι… Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να μελετήσουμε τα λάθη μας και να πάμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε με καλύτερες προϋποθέσεις”.

-Για το αν διέκρινε έλλειψη κινήτρου και απάντησε πως “να είστε σίγουροι ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο. Απλώς ρωτήθηκα χθες (στην συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ) για την σημασία των αγώνων και έπρεπε να απάντηση. Πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτοί οι αγώνες. Παίζεις μέχρι εκεί που διεκδικείς το πρωτάθλημα κι όταν αποκλείεσαι πας σπίτι σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε τα βλέπουμε με κίνητρο αυτά τα ματς. Τουναντίον…”.
0
SHARES


Comments are closed.