Προσοχή: Στάση εργασίας σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη – Ποιες ώρες θα κινηθούν

0

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστεί» το επιβατικό κοινό την Πέμπτη (26/05/2016), καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχωρούν σε στάση εργασίας.metro2

Συγκεκριμένα, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι στoν ΗΣΑΠ (γραμμή 1) και το Μετρό (γραμμές 2, 3).

«Χειρόφρενο» θα τραβήξουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία από τις 11:00 έως τις 17:00.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να καθορίσουν τη στάση τους μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Στις ανακοινώσεις τους, τα Σωματεία δηλώνουν ότι μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου «μπαίνει και επίσημα πλέον η σφραγίδα που ανοίγει το δρόμο των εκχωρήσεων σε ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο.

» Τα κοινωνικά αγαθά μπαίνουν σιγά σιγά στη μηχανή που τα μεταλλάσει σε αγοραία προϊόντα που θα τα εκμεταλλεύονται -νομίμως- οι κρατικοδίαιτοι ‘επενδυτές’, οπότε οι υπηρεσίες θα γίνουν απρόσιτες για τους μετακινούμενους πολίτες του μόχθου.»

Την Τετάρτη θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους.

Πηγή: newsbomb.gr


Comments are closed.