Πρόβα ενδεκάδας στο ΟΑΚΑ!

0

ÄÅËËÁÓ  ÌÁÍÄÑÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (Ã ÅÈÍÉÊÇ)Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του αγώνα με την Ηλυσιακό θα έχει την Παρασκευή ο Δέλλας.

Η προπόνηση της ΑΕΚ έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της ομάδας, προχώρησε την Πέμπτη σε δοκιμές προσώπων στα Σπάτα που δείχνουν πως ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο για την ενδεκάδα. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν υπάρχει ο περιορισμός των ξένων παικτών.

Κι αν κάποια πρόσωπα δείχνουν να έχουν “κλειδώσει” στο βασικό σχήμα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τουλάχιστον 3 θέσεις. Ένα ερωτηματικό υπάρχει στη χρησιμοποίηση του Μίγκελ Κορδέρο. Κι αυτό διότιο Δέλλας τον δοκίμασε την Πέμπτη, ωστόσο πέρασε τον Γεωργέα στη θέση του απελευθερώνοντας θέση ξένου για τον Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε μαζί με τον Μπρέσεβιτς στην επίθεση σε ένα σχήμα 4-4-2. Έτσι λοιπόν στη γραμμή της επίθεσης διεκδικούν θέση τέσσερις κιτρινόμαυροι (Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Ράμα, Πόποβιτς).

Όσον αφορά στην άμυνα, η απουσία του Τάσου Τσουμάγκα αναγκάζει το Δέλλα να χρησιμοποιήσει νέα πρόσωπα. To κενό του αναμένεται να καλύψει ο Πεταυράκης, ενώ στο δεξί άκρο μία θέση διεκδικούν οι Αργυρίου και Γεωργέας (ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί παντού!). Στο κέντρο της άμυνας σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Σταθάκη, ενώ ως παρτενέρ του μπορεί να αγωνιστεί κάποιος εκ των Τσιρίλο, Τζανετόπουλο και Τσούπρο.

Σε κάθε περίπτωση η προπόνηση της Παρασκευής στο Ολυμπιακό Στάδιο θα δείξει πολλά πράγματα σχετικά με τις σκέψεις του Δέλλα για το παιχνίδι της Κυριακής.


Comments are closed.