Πρόεδρε, «πέταξε το πουλί»;

0

Γιατί τηρείς άκρα του τάφου σιγή στο πολλαπλούν όργιο: Σκουλάς- Ζαχαριάδης- Ευθυμιάδης- Ευθυμιάδης- Ευθυμιάδης- Τζήλος-Τζήλος; Στο «Πανθεσσαλικό» η Τούμπα, το «Θ.Κολοκοτρώνης», το ΟΑΚΑ;
• Συν για τον απαράδεκτο «Λυμπεροπουλισμό» κατά της ομάδας των Παλαίμαχων της ΑΕΚ;

 

…Ρωτάει με το γνωστό θάρρος και θράσος του
ο ΦΡΙΞΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ! ΄Όπως κι αν «Κουγιέψαμε» τόσο χαμηλά;

• Για κάτσε, βρε φίλε, μπορείς και παίζεις στο Παλαίμαχοι Βαζέχα- Α.Ε.Χαλανδρίου και μάλιστα γίνεσαι viral , για γκολ, που σημειώνεις, μετά από μακρινή διαγώνια μπαλιά του Ιβανοσυστηματικού Κατσουράνη και πανηγυρίζεις με τον Καραγκούνη, αλλά «γράφεις στα παλιά σου παπούτσια» την ομάδα των Παλαίμαχων της ΑΕΚ; Για τον κύριο Νίκο Λυμπερόπουλο αυτή η πολύ μεγάλη και φυσικά δηκτική απορία.

• ΤΗΝ ίδια ημέρα, τη Μεγάλη Δευτέρα, η ζωογόνος, για τον οργανισμό της ΑΕΚ, ομάδα των Παλαίμαχων, έδινε τον καθιερωμένο , κάθε Μεγαλοβδομάδα, «αγώνα μνήμης» με τον συγγενικό , προσφυγικό Ιωνικό Νικαίας. Ο κύριος «Λυμπέ» 100% θα αδιαφορούσε παντελώς, αν η διοικητική ηγεσία του Συνδέσμου, υπό τον Στέλιο Σεραφείδη και τον Μιχάλη Σιμιγδαλά, τον προσκαλούσαν για να φορούσε την «κιτρινόμαυρη» αγωνιστική φανέλα. ΄Όπως αρνείται συστηματικά, μαζί και με άλλους ομόλογους του, από τους οποίους κάποιοι «κρύβονται» πίσω από την «δικαιολογία» για πρόβλημα με την υγεία τους…

• ΣΧΕΤΙΚΑ με αυτή την απέχθεια, που έχουν , προς την Παλαιμάχων, παίκτες, οι οποίοι έχουν ευεργετηθεί με το πέρασμα τους από την ομάδα της ΑΕΚ , έχουμε ξαναγράψει στο ατρόμητο κι αδέσμευτο «ΑΕΚ Live» . Με τίτλο « Παλαίμαχοι ή …΄Αμαχοι;». ΄Ηταν μετά τον διασυρμό της μη συγκρότησης κανονικής ενδεκάδας από παλαίμαχους, κατά τον αγώνα με την Σχολή Ευελπίδων- που εκπροσωπήθηκε στην εξέδρα των επισήμων ακόμη και από στρατηγούς , γνώστες του πελώριου μεγέθους της 93χρονης ΑΕΚ! Τότε, μάλιστα, είχε εξωτερικεύσει την πικρία, αλλά και την οργή του, για την λειψανδρία πραγματικών παλαίμαχων παικτών , από την «ελίτ» της «΄Ενωσης», ο Στέλιος Σεραφείδης. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου είχε απευθυνθεί στον εν ενεργεία Διευθυντή της «Δικέφαλος 1924», Νίκο Στράτο, ως παράγοντα με πολλαπλές ευθύνες, σε διάφορα πόστα, κατά τις τρεις-τέσσερις τελευταίες 10ετίες.

• ΟΣΟ, όμως, και να πασχίζει η διοίκηση, υπό τον κορυφαίο παλαίμαχο τερματοφύλακα, οι «Λυμπερόπουλοι» μένουν αδιάφοροι, ασυγκίνητοι. Κάτι, που δεν θα συνέβαινε – αυτό πιστεύουμε, αυτό γράφουμε- αν αντί για το «ΑΕΚ» στην επιγραφή της ομάδας των παλαίμαχων υπήρχε π.χ. το «ΠΑΟ»…΄Αλλωστε αποτελεί θλιβερή αλήθεια, ότι μια απλή βόλτα να κάνει κάποιος στις εγκαταστάσεις των Σπάτων (και των υποδομών συμπεριλαμβανομένων) θα ανατριχιάσει κατά το μέτρημα για το πόσοι έχουν κρεμασμένο το «τριφύλλι» στο στήθος της «δικεφαλοαετίσιας» επαγγελματικής φανέλας τους.

• ΩΙΜΕ, το φαινόμενο «Λυμπεροπουλισμός» έχει εξαπλωθεί σε κάθε «κιτρινόμαυρο» σημείο κι αυτό το τελευταίο παράδειγμα, με το «ναι στον Βαζέχα, όχι στην παλαιμάχων της ΑΕΚ», έχει προκαλέσει φθορά , την οποία μόνο «καλοπερασάκηδες» και «ωχ,βρε,αδελφιστές» δεν θέλουν να βλέπουν και να δεχτούν μέσα από τα «άδυτα» της Ολύμπου και Πάτμου…

• «Γυμνός Αυτοκράτορας», είχαμε γράψει , πριν από λίγες ημέρες, για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που έχει δοθεί ολοκληρωτικά στο ιστορικό-διαχρονικό έργο «γήπεδο Αγιά Σοφιά». Προφανώς δεν διαθέτει και χρόνο , για να κοντρολάρει έμμισθους συνεργάτες του , οι οποίοι όφειλαν να ασχολούνταν π.χ. με τον «Λυμπερισμό», που «τρώει τις σάρκες» του αθλητικο-κοινωνικού έργου του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. ΄Επρεπε να ενδιαφερόντουσαν και με άλλα βασικά. ΄Οπως το γιατί και πώς ο μαθουσαλόμισθος Πορτογάλος της ΚΕΔ , τυφλό όργανο της αδίστακτης Ιβανικής «δούμας της Τούμπας», ανεξέλεγκτος κι ατιμώρητος και με τον αρμόδιο υφυπουργό «να ποιεί τη νήσσα» βάζει ασταμάτητα νάρκες κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» πόδια! Ο Μέλο Περέϊρα πως μπορεί και διορίζει «Σκουλά στο Λαμία –ΑΕΚ 2-2», «Ζαχαριάδη- Ευθυμιάδη» στο ΑΕΚ- ΑΕΛ 0-1, «Τζήλο στο παόκ- λεβαδειακός 5-0», «Τζήλο στο κυπελλικό Λαμία- ΑΕΚ 0-2», «Ευθυμιάδη στο κυπελλικό παόκ- Αστέρα 2-0» και «Ευθυμιάδη στη ρεβάνς Αστέρα-παόκ 0-2»!

• Αλίμονο και τρισαλίμονο, «Τίγρη»! Δεν αναγνωρίζεσαι, αφού δεν αντιδράς πια ούτε στοιχειωδώς είτε στο άθλιο εκ των έσω «άδειασμα» της ομάδας εκπροσώπου των Παλαίμαχων άσων (π.χ. των γιγάντων Σεραφείδη, Νικολάου, Μαύρου, Κεφαλίδη που ήταν παρόντες και στο Προπασχαλινό αγωνιστικό «προσκύνημα» στη Νίκαια σου)! Είτε σου περιπαίζουν ξεδιάντροπα την Πρωταθλήτρια 2018 με σλόγκαν της εφετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου το … «Ευθυμείτε με Ευθυμιάδη»!

• Με τον Θεσπρωτό Καλφόγλου στον Βόλο, με τον Κατερινιώτη Δαμιανό Ευθυμιάδη στην Τούμπα και στην Τρίπολη! Με «Πανθεσσαλικό» δις το ΟΑΚΑ κι εσύ πρόεδρε να αναρωτιέσαι νύχτα-μέρα, για το «πώς ψήλωσε κι έφτασε ως εκεί που …μας έπιασε το μάγουλο ο Ιβανικός Αλ Κούγιας μέσα στο Μαρούσι;»! Να απορείς, πιθανό, και για το «Τι ρόλο παίζει αυτός ο ΟΥΕΦΑχτισμένος στο Πάρκο Γουδή, απερίγραπτα οκνός, ως απών, μεγαλόμισθος Αλέξης Δέδες- έμπιστος των Θόδωρου Θεοδωρίδη, Γραμμένου, Βρύζα και…»!

• Πρόεδρε, μετά και την άκρα του τάφου σιγή σου, για τον οργιώδη διορισμό των Σκουλά, Ζαχαριάδη, Ευθυμιάδη- Ευθυμιάδη-Ευθυμιάδη, Τζήλου-Τζήλου, αποδέχεσαι ό,τι και μετά την μαφιόζικα στημένη εξολοθρευτική τιμωρία, την βραδιά του ΑΕΚ-οσφπ 1-1;
• Πως… «πέταξε το πουλί»;
• ΄Η μήπως περιμένεις , για να δεις πρώτα και το πώς θα λήξουν τα Λεβαδειακός- ΑΕΚ, Ατρόμητος-ΟΦΗ, για …την 3η θέση;
• «Κουγιέψαμε» τόσο χαμηλά; Κοντύναμε; Και να το πάθαμε, αυτό, επί ημερών σου;

Φρίξος Κώνστας


Comments are closed.