Πρόεδρος Βάρης: «Ζούμε ένα όνειρο με την ΑΕΚ»

0

Περήφανος για την ομάδα του που  θα αντιμετωπίσει την Ένωση,δήλωσε στο AEK LIVE ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Παρασκευάς Δρόσος

drososΗ σεζόν 2013-2014 θα βρει τον Κυανό Αστέρα Βάρης στη Γ’ Εθνική, ένα επίτευγμα ιστορικό για τον σύλλογο, αφού για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην κατηγορία. Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου βλέπουν τη συμμετοχή τους στη Football League 2 σαν γιορτή, αφού συμπέφτει με τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου (το 1964). Η γιορτή του Αστέρα θα είναι ακόμα πιο μεγαλοπρεπής χάρη στην παρουσία της ΑΕΚ στον 6ο όμιλο… Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο AEK LIVE ο πρόεδρος του σωματείου Παρασκευάς Δρόσος!

«Εμείς καμαρώνουμε τη συμμετοχή μας στη Γ΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία μας! Τώρα με την παρουσία της ΑΕΚ ζούμε πραγματικά ένα όνειρο!», δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Όσον αφορά το σύνολο που έχει χτίσει η ομάδα της Βάρης και τους στόχους, ο κ. Δρόσος είναι σίγουρος ότι οι παίκτες του Γιώργου Αθανασιάδη θα παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο. «Έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Επιθυμία μας είναι να απολαύσουμε το ταξίδι παραμένοντας στη Γ’ Εθνική», είπε.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του Αστέρας Βάρης δήλωσε: «Θα είναι η μεγαλύτερη τιμή για μας να φιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όπως η ΑΕΚ!».


Comments are closed.