Πως “οι αληταράδες του ΣΥΡΙΖΑ” έγιναν σωτήρες…

0

Ρε τι τραβάμε… Βλέπαμε, διαβάζαμε εδώ και 365 ημέρες, δημοσιεύματα για τους “αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ” που ήρθαν για να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο και να καταστήσουν ακόμη πιο μονιμότερο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό. Ουρές τα δημοσιεύματα.

zmkYZ2sGuMYZBdPC6a34

“Όποιος είναι ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΑΕΚ” και δώστου βαρύγδουπες προσπάθειες με σαφείς κομματικούς (και όχι μόνο…) προσανατολισμούς. Αυτά όλα γράφτηκαν με συγκεκριμένη μεθόδευση τότε και με υπογραφές που έχουν είτε έχουν εξαφανιστεί, είτε έχουν καταχωνιαστεί πλέον…

 

Και δώστου για σενάρια της Δούρου με τον Μαρινάκη και δώστου για πλάτες της νέας κυβέρνησης στον Ολυμπιακό, και δώστου πρωτότυπα κλισέ του τύπου “τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά…”

Και δώστου κλάμα που χάσαμε τον πιστό Ολυμπιακό… συμπαραστάτη μας Αντώνη Σαμαρά. Μιλάμε για χοντρό παιχνίδι… Τα δημοσιεύματα υπάρχουν, ανατρέξτε πίσω σε αυτά (σε όσα δεν έχουν επιμελώς… αποσυρθεί) και θα ρίξετε το γέλιο της ζωής σας…

Τώρα αυτά τα ίδια μη πολιτικοποιημένα site το έριξαν στα 365 ευχέλαια υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ που πλέον δεν είναι καταστροφικός, αλλά αντιμάχεται τις γκρανκάσες και τα λοιπά… Και δώστου τουμπέκα τώρα για το αίσχος που συνεχίζει να βιώνει η κοινωνία γύρω μας, γιατί τώρα φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑς είναι αρεστός, θα μας κάνει και γηπεδάκι και κοντράρει την Ολυμπιακάρα… λόγω ΕΠΟ.

Πάνω από όλα σταθερότητα, ποτέ αλλαξογυρίσματα και προ παντώς ποτέ εντολές για το τι και πως πρέπει να γραφτεί…

Αυτά είναι…


Comments are closed.