ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολεμούν λυσσαλέα την ΑΕΚ…

Γαύροι, Σαββίδης, σκουλήκια πλέον και μπασκετικοί βαζέλες λύσαξαν με την ΑΕΚ και ο Cirith Ungol γράφει για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει, με την Ένωση να βρίσκεται μόνη απέναντι σε όλους

Published

on

Γαύροι, Σαββίδης, σκουλήκια πλέον και μπασκετικοί βαζέλες  λύσαξαν με την ΑΕΚ και ο Cirith Ungol γράφει για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει, με την Ένωση να βρίσκεται μόνη απέναντι σε όλους

polemosΕίναι αλήθεια πως με την παρουσία της νέας τάξης πραγμάτων, η ΑΕΚ δείχνει να έχει μετά από πολύ καιρό κεφαλή, η οποία έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων και αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους της. Ένα ξεφύλλισμα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που πρόσκεινται στους απαταιώνιους αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Όλοι οι μεγάλοι αντίπαλοι της Ένωσης ασχολούνται με την ομάδας μας. Ναι αυτή που του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και υπό κανονικές συνθήκες κανένας δεν θα μας έδινε σημασία. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς την ΑΕΚ.

Το πρόβλημα που δημιουργείται όμως είναι ότι η ΑΕΚ σιγά-σιγά ανοίγει πολλά μέτωπα. Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για τα 20 εκατ.ευρώ που θα δοθούν για την κατασκευή του γηπέδου, η οποία έφερε ένα τσουνάμι αντιδράσεων, από τους ευνοούμενους γαύρους που τους κατασκεύασαν το Καραϊσκάκη, τον Σαββίδη του ΠΑΟΚ, μέχρι και τα σκουλήκια έβγαλαν γλώσσα.

Και εκεί που δεν περιμέναμε τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου να το παίζει νταής, έσκασαν τα παράπονα του τράκης του μπασκετικού.

Σίγουρα η ΑΕΚ πλέον δεν φοβάται κανέναν. Ιδιαίτερα την τελευταία περίπτωση… λύσσας. Είναι ηλίου φαεινότερο όμως ότι η Ένωση θα οδηγηθεί σε έναν πόλεμο με πάνω από έναν αντιπάλους. Και ο πιο άσχετος από θέματα στρατηγικής γνωρίζει πολύ καλά ότι στον πόλεμο δεν πρέπει να ανοίγεις πολλά μέτωπα και ας έχεις τον καλύτερο στρατό του κόσμου.

Οπότε, μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο τρόπος με τον οποίον θα δια-χειριστεί η ΑΕΚ όλα αυτά τα μέτωπα. Με τη φόρα που έχει πάρει η ομάδα φαίνεται πως το αποτέλεσμα θα είναι η νίκη.  Το θέμα είναι να κερδίσει με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Cirith Ungol 

Continue Reading
Advertisement