Ρίχνει δίχτυα στο λιμάνι η ΑΕΚ!

0

καβαθα2Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά με το οικονομικό πλάνο να μπαίνει στην τελική ευθεία και το μεταγραφικό σχεδιασμό να ξεκινάει αμέσως μετά.

Ο Αποστόλης Οικονόμου, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει στον πάγκο της Ένωσης, ωστόσο στο ρόστερ της ομάδας αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές.

Παρά την κατάκτηση του νταμπλ ο Ολυμπιακός αφήνει αρκετές αθλήτριες του ελεύθερες, κάτι που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και πολύ περισσότερο την ΑΕΚ.

Δήμητρα Γιακουμή, Σοφία Κοσμά, και Άννα Καβαθά είναι τρεις αθλήτριες των ερυθρολεύκων οι περιπτώσεις των οποίων δεν αφήνουν αδιάφορες τις υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος εάν δεν ανανεώσουν. Ο Ολυμπιακος βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τις δύο πρώτες, ενώ η Καβαθά έμεινε ελεύθερη. Είναι φυσικό λοιπόν και η Ένωση να παρακολουθεί όλες τις αθλήτριες στην Ελλάδα και να προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της τις καλύτερες λύσεις.

Τα τρία παραπάνω ονόματα θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να αγωνιστούν στην ΑΕΚ τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από τον προπονητή. Ο τεχνικός της Ένωσης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει σε ποιες θέσεις η ομάδα θα ενισχυθεί με ξένες, κάτι που επηρεάζει άμεσα και τις κινήσεις στην ελληνική αγορά.

aek-live.gr


Comments are closed.