Ρανιέρι: «Αγαπώ τον ελληνικό λαό»

0

Εξαιρετικά συναισθήματα για τη χώρα μας εξακολουθεί να τρέφει ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός σημείωσε ότι αγαπάει τον ελληνικό λαό και απέδωσε την αποτυχία στην Εθνική σε κακό… timing .

121534

Ως διδακτική εμπειρία και όχι ως κακή ανάμνηση έχει στο μυαλό του το πέρασμα από την Ελλάδα ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Παρά το «θαύμα» με τη Λέστερ, ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε προσγειωμένος, ενώ εξήγησε με… ψυχραιμία τα αίτια της αποτυχίας στην Εθνική μας.

«Από τη στιγμή που η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα με ψάχνουν όλοι αλλά εγώ ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ερωτευμένος με την Λέστερ επειδή είδαν έντεκα τύπους να παλεύουν. Εγώ όμως κοιμάμαι ήρεμος όπως και πρώτα. Δεν μου προκάλεσε κάτι ιδιαίτερο η επιτυχία.

Ευχαριστώντας τον Θεό καταφέρνω να βρίσκομαι σε ισορροπία. Δεν πέφτει η ψυχολογία μου όταν πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα και δεν πανηγυρίζω όταν πηγαίνουν καλά. Η ζωή είναι σύντομη και πρέπει να την ζεις καλά», τόνισε αρχικά στην εκπομπή «Il Processo del lunedi».

Ερωτώμενος λοιπόν για το αν θα σκεφτόταν να αναλάβει την εθνική Ιταλίας, άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για την Ελλάδα: «Εγώ λέω ποτέ μην λες ποτέ. Ήμουν περίεργος να γνωρίσω το περιβάλλον ενός εκλέκτορα εθνικής ομάδας και αυτό έγινε πριν δύο χρόνια στην Ελλάδα. Αγαπώ τον ελληνικό λαό και αποφάσισα να δοκιμάσω. Δυστυχώς αυτό έγινε σε λάθος στιγμή, της επανίδρυσης της ομάδας, και για αυτό το λόγο τα πράγματα πήγαν όπως πήγαν».

Πηγή: Sport-fm.gr

Comments are closed.