ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόβας… the return!

Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από περίπου έναν μήνα.

Published

on

Μετά από εκείνο τον τραυματισμό του στις 30 Μαρτίου κόντρα στον Ηλυσιακό, ο Βασίλης Ρόβας φαίνεται πως θα πάρει ξανά φανέλα βασικού στο ματς με την Κηφισιά.

ÑÏÂÁÓ  ÔÑÉÃËÉÁ ÑÁÖÇÍÁÓ - ÁÅÊ (Ã ÅÈÍÉÊÇ 2013-2014)

Η απουσία του Ρόβα στοίχισε στον Τραϊανό Δέλλα, μιας και ο έμπειρος άσος ήταν ένας παίκτης που αγωνιζόταν τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στη μεσαία γραμμή. Στις τελευταίες δοκιμές ο «Κολοσσός» φάνηκε να θέλει να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Ρόβα, στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Κορδέρο. Έτσι μετά από περίπου έναν μήνα απουσίας ο Ρόβας θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.