Σάμαλι, στραγάλι, πασατέμπο… Τρέξτε να προλάβετε… Κλείνει το AEK LIVE!

0

Πανηγύρια για τους εντός και εκτός… εχθρούς της ΑΕΚ. Οι βολεμένοι που θέλουν να ελέγχουν την ΑΕΚ και τρέμουν την αλήθεια, τα αποκαλυπτικά και καυστικά σχόλια, άνοιξαν σαμπάνιες αυτές τις ημέρες…

ΚΟΥΛΟΥΡΤΖΗΣ 1937
Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα γνωστού ΑΕΚάρχη δημοσιογράφου ο οποίος διέδιδε με ανακούφιση ότι επιτέλους έκλεισε ο Αγγελίδης το AEK LIVE… Όπως βλέπετε δικαιώνεται… Όπως τότε με τους Βιντιάδηδες, Ξενιάδηδες, Κοζώνηδες και ότι άλλο μας σέρβιρε στο πλαίσιο χαλκευμένων και στημένων ρεπορτάζ. ΟΧΙ κύριε ο λαός της ΑΕΚ δεν είμαστε πρόβατο… Κάπως έτσι γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2010 το AEK LIVE.
Η διαφορά στην όλη ιστορία είναι ότι το AEK LIVE, ΔΕΝ είναι πλέον του Αγγελίδη. Είναι της υγιούς ΑΕΚ που δεν τρώει κουτόχορτο, που γελάει στις τεμενάδες και τις υποκλίσεις κάποιων. Είναι η φωτεινή ηλιαχτίδα ενημέρωσης αυτών που αρνούνται να γίνουν κάτι σαν Ολυμπιακοί (ή και χειρότεροι…) αυτών που βλέπουν με τα μάτια τους και όχι με τα μάτια εκείνων που τους προστάζουν.
Θα συνεχίσουμε με πάθος να λέμε έξω στους νταβατζήδες και τους «ελεγκτές» της κοινής γνώμης στην ΑΕΚ.
Το AEK LIVE είναι εδώ… Με όλο το παλιό και νέο αίμα συνεχίζει την ενημέρωση των αγνών Ενωσιτών. Γιατί από ενημέρωση Βιντιάδη εξπρές, χορτάσαμε στην ΑΕΚ.
Κρατάμε με πάθος εδώ και 5 ½ χρόνια τον φανοστάτη της αξιοπρέπειας και της αλήθειας. Κρατάμε το φως της αλήθειας πάντα με τρία αγνά υλικά . Αγάπη, Έρωτας, Καψούρα. ΑΕΚ
Γήπεδο εκεί που τα όνειρα μας έγιναν μπάζα, όπως έλεγε και το παλιό συνθηματάκι μου…
Κουφάλα νεκροθάφτη δεν θα πεθάνουμε ποτέ…
Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.