Σαββίδης: «Στον τελικό είμαι με την ΑΕΚ»

0

«Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και επιστήθιος φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ÓÁÂÂÉÄÇÓ  ÅÏÑÔÁÓÔÉÊÇ ÅÊÄÇËÙÓÇ ÃÉÁ ÔÁ 90 ×ÑÏÍÉÁ ÔÏÕ ÐÁÏÊ

Τρομερές ατάκες από τον Ιβάν Σαββίδη για τον Ολυμπιακό, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου. Έκανε λόγο για γυναικεία καπρίτσια, τόνισε πως πρέπει να δώσουν την κούπα στον Ολυμπιακό και να μην κατέβει η ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως αν γίνει το περίφημο ματς, θα υποστηρίζει τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ1 και τον Γιώργο Μίνο:

“Κάναμε μια καινούργια αρχή. Το πρώτο μέρος ήταν δύσκολο και προβληματικό, υπήρχε ένταση και από τις δύο πλευρές. Οι διαιτητές πήραν τον έλεγχο της κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο και είδαμε ποδόσφαιρο. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε”.

“Για το θέμα του τελικού τα έχω ξαναπει. Το Κύπελλο τελείωσε για τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Δεν υπάρχει καμία διαφορά για εμάς. Θα ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί τη συμμετοχή στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό κι ας συνεχίσουμε να παίζουμε τα πλέι οφ με την ησυχία μας. Δεν μπορούν να τρομοκρατούν όλους με γυναικεία καπρίτσια. Η άποψή μου είναι ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με τον. Μελισσανίδη. Δεν μπορώ να επιβάλω τη θέση μου στον οποιοδήποτε. Προφανώς ο κ.Μελισσανίδης σκέφτεται ότι μπορεί να κερδίσει το κύπελλο. Εγώ σαφώς θα είμαι με την ΑΕΚ αν γίνει ο τελικός. Αν δεν αλλάξει κάτι στο σύστημα, τότε να δίνουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό στην αρχή κάθε σεζόν. Ήταν τραγωδία που το γήπεδο ήταν άδειο και φυσικά είναι τραγωδία που ο τελικός θα γίνει σε άδειο γήπεδο. Όλες οι ελληνικές ομάδες πρέπει να προσέχουν τον ΠΑΟΚ”.


Comments are closed.