ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΡΕΤΡΟ

Τα κουλούρια στο… Γκενκ και στη Λεωφόρο με Λα Κορούνια

Published

on

17-9-2002. Στο Φίνιξ Στάντιουμ του Γκένκ η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την τοπική ομάδα για τους ομίλους του Champions league.

genk-aek

 

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς σε εκείνο τον αγώνα χρησιμοποίησε τους Χιώτη, Μπορμπόκη (53΄Πέτκωφ) Κωστένογλου, Ράϊτ, Καψή, Ζαγοράκη, Κασάπης, Κατσουράνης, Ναλιτζής(64΄Λάκης), Τσιάρτας (91΄Μαλαδένης) Νικολαϊδης.

Η ένωση τερμάτισε αήττητη με έξι ισοπαλίες και χαρακτηριστικό ήταν ότι ένα χρόνο μετά ακριβώς 17-9-2003 στο εναρκτήριο παιχνίδι του Champions league με την Λα Κορούνια,στο γήπεδο της Λεωφόρου,ο δικέφαλος πέτυχε την έβδομη συνεχόμενη ισοπαλία,1-1 με γκολ των Παντιάνι στο 12 και Βασίλη Τσιάρτα στο 86΄.

Η σύνθεση του Μπάγιεβιτς στο παιχνίδι εκείνο: Χιώτης, Μπορμπόκης, Κωστένογλου, Κρέεκ(81΄Ναλιτζής), Καψής (21΄Μόρας), Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Γεωργέας, Οκκάς, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος (64΄΄Ιβιτς)

Continue Reading
Advertisement