ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαφάρι σε όλη την Ελλάδα!

Ξεσκονίζει την Ελλάδα για ταλέντα η ΑΕΚΑΡΑ!

Published

on

Άκης Ζήκος, Μιχάλης Μητροτάσιος και Νίκος Λυμπερόπουλος γυρνούν την Ελλάδα για να βρουν ταλέντα σε μικρές ηλικίες και να τα φέρουν στην ΑΕΚ.

zikos

Ο Ζήκος είχε τονίζει πως στόχος σε αυτές τις ηλικίες είναι η σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για την πρώτη ομάδα και όχι η νίκη για αυτό και το όλο εγχείρημα χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Οι τρεις άνδρες πάντως έχουν ήδη εντοπίσει κάποιους στόχους αλλά θέλει χρόνο για να πείσουν τα παιδιά να αλλάξουν περιβάλλον και να έρθουν να μείνουν στην Αθήνα.

Η παρουσία του Μητροτάσιου πάντως είναι αρκετά σημαντική, καθώς είναι άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα τον τρόπο που λειτουργούν οι ακαδημίες, ενώ έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα όσον αφορά στην ανάδειξη ταλέντων.

 

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement