Σεραφείδης: “Ο κόσμος είναι έργο πνοής και αναγέννησης”

0

Ο Στέλιος Σεραφείδης μίλησε για το μέλλον της ΑΕΚ εκφράζοντας την αισιοδοξία του. Αναφέρθηκε στον κόσμο και στο γήπεδο της ΑΕΚ.

999322

Αναλυτικά τα λόγια του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ στο novasport fm:

Για την κατασκευή του γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια:

«Αν γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω, στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπήρχε μόνο η θύρα 3 και γύρω του χωμάτινο δάσος. Με τα χρόνια το γήπεδο μεγάλωσε, όμως με το γκρέμισμα του γηπέδου ξεκίνησε ο μαρασμός. Πλέον υπάρχει άνεμος δημιουργίας, φαίνεται και απ’ το κόσμο που έρχεται να παρακολουθήσει την ομάδα. Αν δεν υπήρχαν ορισμένες ακρότητες, αυτός ο κόσμος θα μπορούσε να πάρει βραβείο»

Για τη δυναμική στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική:

«Το περίμενα απ’ την ένταση των συζητήσεων που γινόταν σχετικά με το πότε θα επιστρέψει η ΑΕΚ στο σπίτι της. Ο κόσμος νιώθει ότι είναι έργο πνοής και αναγέννησης για την ΑΕΚ. Πιστεύει στον Μελισσανίδη, ο οποίος είναι τελειομανής, είχε δημιουργήσει πολλά ως πρόεδρος της ΑΕΚ στο παρελθόν και αναμένουμε πότε θα ξεκινήσει το έργο».

Για το πως βλέπει την παρουσία της ΑΕΚ:

«Όταν πηγαίνω στο γήπεδο βλέπω μόνο την κίτρινη φανέλα με τον δικέφαλο. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμα. Δεν παρακολουθώ τα παιχνίδια, βλέπω ένα κενό λόγω της απουσίας της ΑΕΚ.
Αγωνιστικά δεν έχω άποψη. Πηγαίνω για να δω την ομάδα και “παγώνω”. Ξεχνιέμαι και το μυαλό μου ταξιδεύει, δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Όλοι μας έχουμε ευθύνη γι’ αυτά που ζει η ΑΕΚ φέτος».

Για το τι περιμένει:

«Η απογοήτευση δεν έχει να κάνει με τους αντιπάλους της ΑΕΚ. Δεν είναι το θέμα μικρότερων ομάδων. Περιμένω να περάσουν δύο χρόνια, να φτιαχτεί το νέο γήπεδο και να επανέλθει η ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει και επιβάλει η ιστορία της».

 


Comments are closed.