“Σιγά μην παρακάλεσα τον Παναθηναϊκό…”

0

897198Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Γρηγόρης Μάκος όλα όσα για τα οποία τον κατηγόρησαν περί σχέσης παρακαλετού με τον Παναθηναϊκό για να μεταγραφεί εκεί…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Μάκου στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για τα σενάρια που τον ήθελαν να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό:
«Έτσι όπως το διάβασα και εγώ το σενάριο, θέλω να πω ότι χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι όροι υποτιμητικοί. Έγραφαν ότι ο Μάκος παρακαλάει… Έχω συμβόλαιο με την Μόναχο και δεν παρακάλεσα κανέναν. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Δεν λέω ότι το έβγαλε ο Παναθηναϊκός αλλά δεν ήταν ωραία αυτή η προσέγγιση όπως παρουσιάστηκε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, έχω συμβόλαιο, πρέπει να κερδίσω την χαμένη αυτή χρονιά και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε έρθει και είναι καλύτερο για μένα θα τα βάλω κάτω και θα αποφασίσω. Πάντως, προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω στο εξωτερικό και να αποδείξω ότι δεν ήταν αυτή η χρονιά η καλή μου, αυτή είναι η πρώτη μου επιλογή. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται τίποτα. Πρωταρχικώς μου στόχος είναι η παραμονή στο εξωτερικό». Κάνε εγγραφή στην playbet και πάρε μπόνους 100%.

Για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ:

«Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Σαν υγιής φίλαθλος σκέφτεσαι ότι έπεσε μία πολύ μεγάλη ομάδα στην τρίτη εθνική αλλά έτσι ίσως ξεκινήσει κάτι πολύ καλό. Ίσως να έπρεπε να έχει γίνει και από παλιότερα αυτό. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και σε άλλες ομάδες, κάθε χρόνο πέφτει και η ποιότητα στην Ελλάδα. Ελπίζω να γίνει κάτι διαφορετικό από του χρόνου»

Για την σεζόν στο Μόναχο και τον τραυματισμό του:

«Γενικά η χρονιά ήταν μία χρονιά που θέλω να αφήσω πίσω. Ήμουν άτυχος, ξεκίνησα σε μία νέα χώρα και τραυματίστηκε αμέσως. Έμεινα τρεις μήνες έξω και μετά χρειάστηκα ένα διάστημα ακόμα για να επανέλθω πλήρως, έχασα πολλά πράγματα. Θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω να κερδίσω κάποια από αυτά. Όμως θέλω να πω ότι από την πρώτη στιγμή με στήριξαν όλοι στην ομάδα και αυτό δείχνει ότι με πιστεύουν. Προσωπικά επειδή έχω ήδη αρχίσει προπονήσεις στην Ελλάδα, θέλω να γυρίσω στο Μόναχο και να μπω κανονικά ώστε να δω σε τι ρυθμό είμαι. Δεν θέλω να κάτσω να συζητάω για σενάρια και ομάδες. Εάν είναι να γίνει κάτι θα το ξέρουμε στις προσεχείς εβδομάδες αφού το πρωτάθλημα αρχίζει πολύ νωρίς».

Για τη νίκη της Εθνικής Νέων κόντρα στο Μεξικό:

«Η εθνική μας ομάδα σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ καλή, πάντα έβγαζε παίκτες και βελτιώνεται. Είναι πολύ καλό ξεκίνημα, μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα παιδιά. Όταν ξεκινάς με ένα φαβορί και παίρνεις νίκη, υπάρχει ο κίνδυνος να χαλαρώσεις αλλά αν τα παιδιά πάρουν και με το Μάλι τη νίκη, θα είναι πολύ καλά τα πράγματα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι από μικρή ηλικία τα παιδιά αυτά έχουν σωστούς ανθρώπους στην Εθνική να τους καθοδηγούν, βελτιώνονται και στο τακτικό κομμάτι. Επίσης υπάρχει συνέχεια, δηλαδή την ομάδα αποτελούν παιδιά που ήταν μαζί στην Παίδων και παραμένει ο κορμός».

Για την Εθνική Ανδρών:

«Και μέσω μπαράζ μπορούμε να προκριθούμε και το δείξαμε και στις προηγούμενες διοργανώσεις. Η Βοσνία είναι σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω, θα τα καταφέρουμε».


Comments are closed.