Το στοίχημα… της ΑΕΚ και του Σιμόες για τον Λόπες!

0

Αρχηγική η συνέντευξη του Αντρέ Σιμόες ενόψει του ματς με την Μπενφίκα. Η ομάδα θα τα δώσει όλα για να καταφέρει να αφιερώσει την νίκη στον τραυματία Λόπες, ήταν τα λόγια του!Ο Σιμόες είναι από τους ξένους παίκτες της ΑΕΚ που πια γνωρίζουν τον Δικέφαλο αλλά και το τι σημαίνει για μας τους οπαδούς ο αυριανός αγώνας καλύτερα και από εμάς! Ο Πορτογάλος έδειξε αποφασισμένος για την νίκη κόντρα σε μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά.

ια τις δυσκολίες του αγώνα με την Μπενφίκα: «Γνωρίζουμε καλά την Μπενφίκα. Είναι ομάδα με εμπειρία στην Ευρώπη, οργανωμένη και πολύ καλά δουλεμένη. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε στους ομίλους απλώς για τη συμμετοχή».

Για το αν θεωρεί πως η Μπενφίκα θα σκέφτεται το ντέρμπι με την Πόρτο που ακολουθεί: «Δεν θεωρώ πως η Μπενφίκα δίνει σημασία σε άλλα ματς και σε άλλα λιγότερη. Είναι συνηθισμένη στα συνεχή ματς».

Για το αν έχει τάσεις εκδίκησης απέναντι στην Μπενφίκα επειδή είχε αποβληθεί σε ένα παιχνίδι ως αντίπαλός της στην Πορτογαλία: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα. Είμαστε εδώ για κερδίζουμε οποιαδήποτε ομάδα, όχι μόνο την Μπενφίκα. Στόχος μας είναι να συγκεντρώνουμε βαθμούς και να καταφέρνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τις ομοιότητες ελληνικού και πορτογαλικού πρωταθλήματος: «Έχουν αρκετά κοινά σημεία οι δύο χώρες. Εδώ υπάρχουν 3-4 ομάδες δυνατές και έχουν διαφορά με τις υπόλοιπες, κάτι που υπάρχει και στην Πορτογαλία. Όσο περνά ο καιρός οι ομάδες ανεβαίνουν επίπεδο και στην Ευρώπη και πλησιάζουν τις πορτογαλικές ομάδες. Είδαμε και στο ματς της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ πως το πρώτο παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά το δεύτερο λόγω κάποιων λαθών έγειρε προς την Μπενφίκα. Η βασική διαφορά ανάμεσα στα πρωταθλήματα έγκειται στα γήπεδα και στην οργάνωση».

Για το αν βοήθησε τον προπονητή στο «διάβασμα» της Μπενφίκα: «Ο προπονητής έχει δει περισσότερα παιχνίδια της Μπενφίκα από μένα και ο ίδιος θα μας πει πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Για τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες: «Είναι ένας παίκτης που ήθελε πολύ να αγωνιστεί απέναντι στην Μπενφίκα. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η ομάδα τού έκανε πρόταση ανανέωσης για να τον βοηθήσει ψυχολογικά. Μίλησα μαζί του και του είπα πως θα τα δώσουμε όλα αύριο για να του αφιερώσουμε τη νίκη».


Comments are closed.