“Σκοτωμένοι” Αλεξίου – Κατσαδήμας…

0

Εδώ και καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον των δυο άλλοτε κολλητών και στενών συνεργατών, προκύπτει πως ο πρόεδρος (;) της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κατσαδήμας δεν μιλιούνται καν…

alexiou-Αλεξίου-katsadimas-ΚατσαδήμαςΑιτία του σκληρού διαζυγίου αποτέλεσε η συνεχιζόμενη αυτοκρατορική στάση του κ. Αλεξίου, όπως την χαρακτηρίζουν πρόσωπα που γνωρίζουν πολύ καλά τις καταστάσεις στην ΑΕΚ.

Για ύφος Βοναπάρτη και στυλ “αποφασίζω και διατάζω” μιλούν κάποιοι που παρακολουθούν στενά και με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ερασιτεχνική.

Η “πολιτική” αυτή έφερε σε απόγνωση τον Γιώργο Κατσαδήμα που είναι γνήσιο παιδί της ORIGINAL οικογένειας. Στο ξέσπασμα του Γενικού Γραμματέα της ΑΕΚ ακούστηκε ένα μπράβο από στενούς φίλους του Οριτζιναλίστα δικηγόρου, οι οποίοι παρακολουθούν με απορία και αγωνία τα τεκτενόμενα στην Ερασιτεχνική.

Εκτιμάται ότι η νέα χρονιά θα φέρει σύντομα εξελίξεις καθότι το 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο ξέμεινε με μόλις 8 μέλη…

Αρχαιρεσίες δεν προβλέπονται από την σημερινή διοίκηση (;) καθότι η καρέκλα, ως γνωστόν… στάζει μέλι.

Όμως θεωρείται δεδομένη η οικονομική εμπλοκή… στα διοικητικά πεπραγμένα των τελευταίων ετών, αφού έχει αποφευχθεί… πολλάκις ο οικονομικός απολογισμός που προβλέπεται από το καταστατικό… Τώρα μάλλον ο κορσές έχει στενέψει επικίνδυνα.

Η κόντρα των δυο “κινητήριων μοχλών” της διοίκησης της Ερασιτεχνικής, έχει κρατηθεί με νύχια και με δόντια επτασφράγιστο μυστικό. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δυο δεν μιλούν καν μεταξύ τους, ενώ λέγεται πως ο πρόεδρος (;) ακολουθεί την πιστή τακτική των αναπάντητων κλήσεων… Μάλιστα η όποια αναγκαία συνεννόηση, γίνεται μέσω συνεργάτιδος των γραφείων η οποία λαμβάνει και μεταφέρει μηνύματα…

Όλα αυτά τα ανέκδοτα, συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Ασχολείται κανείς;;;

ΑΕΚ LIVE


Comments are closed.