Σοβαρές παραλείψεις… φίλε Κώστα

0Μέσα σε όλα που έγραψε ο αγαπητός φίλος Κώστας Σταματιάδης για τη γιορτή του Χάντμπολ, παρέλειψε να γράψει δυο -τρια πράγματα που χάραξαν την ιστορία αυτού του τμήματος. Τα αναφέρω γιατί ως άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε την πορεία αυτού του τμήματος, ίσως έπρεπε να τα επισημάνει…

 

1) Κάποτε θα πρέπει να εξηγήσουμε τι έγινε τότε, πως εξελίχθηκαν τα πράγματα και πως φτάσαμε σήμερα να γιορτάζουμε ΟΛΟΙ μαζί… Ο άνθρωπος που έσωσε το τμήμα από τη διάλυση, τρέχοντας και παρακαλώντας εδώ και εκεί για την ΑΕΚ και για τους αθλητές προσωπικά, δεν αξίζει μια αναφορά δέκα λέξεων. Ταπεινή μου άποψη… Η Ελπίδα σύρεται σήμερα στα Δικαστήρια από την ΑΕΚ, μετά από αφοσίωση 35 χρόνων… Κανείς δεν μιλάει. ΟΛΟΙ κάνουν την πάπια. Άραγε ξέχασαν και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση;
2) Τις 19.000 από το Χονγκ Κονγκ ξέχασες Κώστα μου… Όταν η ΑΕΚ έγραφε ιστορία μέσα από το παγκόσμιο μεγαλείο της… Πριμ τίτλου για την ΑΕΚ από την Άπω Ανατολή!!! Ο Δημήτρης που όλοι έψαχναν να βρουν ποιος είναι μπας και τον δαγκώσουν.

Τα χρήματα αυτά πέρασαν χέρι χέρι εκεί που έπρεπε, χωρίς να μπορέσει να μεσολαβήσει κανένα ορεξάτο χέρι για να τα “διαχειριστεί”. Αυτό έγινε με καθαρές διαδικασίες, όπως και τότε που δόθηκαν 5 χιλιάδες Ευρώ – πάλι μέσω AEK LIVE – στους ποδοσφαιριστές, την εποχή που “ζητιάνευαν” για βενζίνη για να φτάσουν στην προπόνηση.
3) Μην ξεχνάμε και το χιλιάρικο από τον Νίκο Κουτάντη, όταν τα παιδιά πάλι δεν είχαν να φάνε… Άνθρωπος απλός, καθημερινός ο Νικόλας… Πάλι μέσω AEK LIVE, με προσωπική διαμεσολάβηση… Καθαρά και ξάστερα.

ΑΕΚάρα για πάντα

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.