ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΟΚ! Ευρωπαίοι Γιάχος, Τριτσώνης!

Απλή επίδειξη δύναμης που ελπίζουμε με την επιστροφή της ΑΕΚΑΡΑΣ να σταματήσουμε να το βλέπουμε.

Published

on

Μία ακόμα κραυγαλέα απόδειξη για τον τρόπο που λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ήρθε σήμερα, με την ΕΠΟ να στέλνει στην Ευρώπη τους Γιάχο, Τριτσώνη!

tritsonis-2Ενώ υπάρχουν κάποιοι διαιτητές που δεν έχουν δώσει πολλά δικαιώματα, θα σφυρίξουν Ευρωπαϊκά παιχνίδια ο δολοφόνος της ΠΑΕ ΑΕΚ με την απόφασή του να μην συνεχίσει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αλλά και ο άνθρωπος που στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το έβλεπε όλα κόκκινα και με τη βοήθεια του Τριτσώνη έσφαξαν βάναυσα τον Αστέρα.

Απλή επίδειξη δύναμης που ελπίζουμε με την επιστροφή της ΑΕΚΑΡΑΣ να σταματήσουμε να το βλέπουμε.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement