ΣΟΚ! Η ΑΕΚ χωρίς εργαζόμενους!

0

Ήταν θέμα χρόνου. Οι ανησυχίες που εκφράζαμε και οι κραυγές αγωνίας που έφτασαν στο σημείο να μας βγάλουν τη στάμπα των αντιφρονούντων που στέκονται εμπόδιο στην υποτιθέμενη αναγέννηση, ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιβεβαιώθηκαν πλήρως!

aek

Οι υπάλληλοι της “Μάνας” ΑΕΚ, αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα επιβίωσης, βλέποντας την πλήρη αδιαφορία των υπευθύνων (;), αποφάσισαν να προβούν σε επίσχεση εργασίας από την προσεχή Δευτέρα!

Η διοίκηση δεν ήταν συνεπής σε καμία της υποχρέωση απέναντί τους, εκείνοι έκαναν υπομονή για πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τα πράγματα γίνονται ολοένα και δυσκολότερα.

Τα πρωταθλήματα ξεκινούν, αλλά χωρίς υπαλληλικό προσωπικό δεν μπορεί τίποτα να λειτουργήσει. Η διοίκηση οφείλει επιτέλους να τακτοποιήσει τα οφειλόμενα των υπαλλήλων και όχι να βγάζει “ανακοινώσεις” μέσω των Μέσων τους πως θα απολύσουν κόσμο!!

Το AEK LIVE παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, στέκεται στο πλευρό των απλήρωτων εργαζομένων που εδώ και χρόνια έχουν καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν ζωντανό το σύλλογο, αντιμετωπίζοντας καθημερινά έναν κυκεώνα προβλημάτων.

Οι υπάλληλοι είναι: Ελπίδα Στέβη, Ιωάννα Κουτρούλη, Ορθοδοξία Θεολογίτη, Λουίζα Κραφτ, Βασίλης Αθανασιάδης και Μάνθο Μάρκο.

Η φωτογραφία της επίσχεσης

463cb9fe673c12606af9b0a6f7ef64c7_46846

 


Comments are closed.