ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΣΟΚ! Τρεις βαθμοί και δύο αγωνιστικές έφαγε η ΑΕΚ!!!

Απίστευτη απόφαση της ΕΠΟ!

Published

on

Τι και αν όλη τη χρονιά στη Σουπερλίγδα γίνονται όργια και οι ομάδες πληρώνουν μόνο χρηματικά πρόστιμα.

aigalew-xilo

Και αν την ίδια ώρα τα επεισόδια σε Ριζούπολη και Λιβαδειά από το σύλλογο του Λιμανιού τιμωρήθηκαν με μικρά χρηματικά πρόστιμα, η ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει την ΑΕΚ με αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για αυτά που συνέβησαν στο Αιγάλεω. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δηλαδή πιστεύει πως οι φίλοι της Ένωσης ήταν αυτοί που σταμάτησαν το παιχνίδι και όχι οι αντίπαλοι.

Πρόκειται σίγουρα για σκάνδαλο. Οι αγωνιστικές ήταν αναμενόμενες, αλλά η αφαίρεση βαθμών δεν προβλέπεται από πουθενά. Μόνο σε περίπτωση που διακοπεί το παιχνίδι μπορεί να ισχύσει και όταν έχεις την υπαιτιότητα.

Αφαιρέθηκαν άραγε βαθμοί στον ΠΑΟΚ τότε που η φωτοβολίδα έκαψε το Σάχα και η ΑΕΚ συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, όπως συνέβη και στο Αιγάλεω; Κάποια πράγματα φαίνεται πως δεν θα αλλάξουν ποτέ. Μάλλον στην ΕΠΟ σκέφτηκαν πως αφού η ΑΕΚ έχει πάρει διαφορά δεν θα της… λείψουν οπότε πήρε το ψαλίδι για νίκες εντός αγωνιστικού χώρου.

Για όλους όσους βρέθηκαν πάντως στο Αιγάλεω οι φίλοι των γηπεδούχων (;) ήταν αυτοί που καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα έμπαιναν μέσα στο γήπεδο και απειλούσαν με διακοπή.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement