Σπανός: «Υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ φίλων της ΑΕΚ και του Ατρόμητου»

0

Σε λόγους ασφάλειας και αποφυγής ζημιών απέδωσε ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου την άρνηση στον ΑΟ Περιστερίου για τη χρησιμοποίηση της έδρας του στο ματς με την ΑΕΚ!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ ÁËÊÌÁÁÑ / EUROPA LEAGUE / PLAY OFF / ATROMITOS-ALKMAARO πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών,Γιώργος Σπανός έκανε δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου όπου αναφέρθηκε στην παραίτηση του κυρίου Δημήτρη Πλέστη που την συνδέουν με το πρόσωπό του:

« Καταρχάς λυπούμαστε πραγματικά για την παραίτηση του φίλου προέδρου του ΑΟ Περιστερίου κ. Δημητρίου Πλέστη αν και αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι λόγοι της παραίτησης του αφορούν τη μη παραχώρηση εκ μέρους μας του γηπέδου Περιστερίου για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Από την στιγμή που δηλώνει φίλαθλος του Ατρόμητου ο κύριος Πλέστης νομίζω ότι δεν έπρεπε να μας φέρει σε δύσκολη θέση και να τοποθετηθούμε πάνω σε ένα τέτοιο αίτημα όταν γνωρίζει την αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων του Ατρόμητου και της ΑΕΚ

Ως εκ τούτου δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε να γίνουν ζημιές μέσα στο ίδιο μας το σπίτι από την στιγμή μάλιστα που ήξερε ότι και οι δικοί μας φίλαθλοι ήταν αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι ο Ατρόμητος έχει σύμβαση μίσθωσης με το Δήμο Περιστερίου για το Δημοτικό Στάδιο μέχρι το 2018 με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις από τη δική μας εταιρία που τις τηρούμε στο ακέραιο.

Επίσης ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου απαγορεύει ρητά τη διεξαγωγή αγώνα άλλης κατηγορίας σε γήπεδο που αγωνίζεται ομάδα της Σούπερ Λίγκα.

Ο κύριος Δημήτρης Πλέστης γνωρίζει ότι ο Ατρόμητος όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί δίπλα στον ΑΟ Περιστερίου σε οτιδήποτε έχει ζητηθεί και μπορούσαμε να βοηθήσουμε.

Από τη μεριά μας δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με τον ΑΟ Περιστερίου, απλά ήταν μια αναγκαιότητα να προστατεύουμε την περιουσία μας σε ένα γήπεδο την αποκλειστική χρήση του οποίου έχει μόνο ο Ατρόμητος».


Comments are closed.