Σταματήστε να κάνετε μάγκα τον νιόνιο….

0

Ο Χρήστος Γαντζούδης γράφει για την προσπάθεια της ΑΕΚ για ακόμα ένα καλοκαίρι να αποκτήσει ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο…

kolovos-intimeOι μεταγραφές του καλοκαιριού το δίχως άλλο είναι η όαση στο ποδοσφαιρικό καλοκαίρι κι αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ της τρίτης εθνικής!

Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα από τα προηγούμενα καλοκαίρια,τα χαρτιά και τα μολύβια παίρνουν φωτιά με της πιθανές 11άδες και η αναμονή για την επόμενη μεταγραφή σε κάνει να τρελαίνεσαι!

Γράφει ο Χρήστος Γαντζούδης

Φυσικά αν η ΑΕΚ ήταν στη Γ’ εθνική με Δημητρέλλους η Αδαμίδηδες,η αναμονή δεν θα ήταν για το πότε θα επέλθει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα,αλλά ο τελικός θάνατος! Η προοπτική αλλά κυρίως το μελλοντικό όραμα που δίνει ο Μελισσανίδης μας κάνουν να ξεχνάμε το πόνο του υποβιβασμού σκεπτόμενοι όλα εκείνα που θα επέλθουν.

Κι επειδή το ποδοσφαιρικό μυαλό του Μελισσανίδη δεν μπορείς να το αμφισβητήσης πιστεύω να μην κάνουμε για ακόμη μια φορά μάγκες τα γατάκια του νιόνιου για κάποιον Κολοβό!1 εκατομμύριο ευρώ τον κοστολογούν λέει!

Τα παραδείγματα του Κοντοέ και του Μάκου δεν είναι μακρινά,παίχτες που χρυσοπληρώσαμε και δεν πρόσφεραν τίποτα στην ΑΕΚ,το αντίθετο η ΑΕΚ έκανε μάγκες αυτούς και τον νιόνιο! Με ένα εκατομμύριο χτυπάς άνετα 3 παιχταράδες από το εξωτερικό και γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου αυτή την καινούργια φουρνιά υπερεκτιμημένων παιχτών που το μόνο που ασχολούνται είναι το τρέντι μαλλί,τα τατουάζ,το ξενύχτι,το facebook και το twiter! Eξάλλου όλους αυτούς τους φάγαμε πέρυσι για τα καλά στην μάπα! Καλό το παπούτσι από τον τόπο σου όχι όμως να σε χτυπάει και στο πόδι!


Comments are closed.