Στην ΑΕΚ θα υπάρχει πάντα ΕΛΠΙΔΑ!!!

0

Βρε δεν πάνε να λένε αυτοί που ξέχασαν ή όσοι θυμούνται μόνο για να κακολογούν ή και να απειλούν… Η ιστορία να ξέρετε… δεν διαγράφεται! Αυτός είναι νόμος απαράβατος σε όλα τα επίπεδα…Η Ελπίδα Στεβή η κολόνα της ΑΕΚ για μια 35ετία σύρεται στα δικαστήρια για να πληρωθεί τη δουλειά της (ή μέρος αυτής…) που της οφείλεται εδώ και μια πενταετία… Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους υπαλλήλους της ΑΕΚ που βρήκαν πόρτες κλειστές από τη σημερινή διοίκηση, παρά τις όποιες επιβεβαιώσεις και “έντιμες” υποσχέσεις (δείτε το σχετικό βίντεο).

Στεκόμαστε στην Ελπίδα γιατί είναι μια ηρωική μορφή της ΑΕΚ, που κράτησε ζωντανή ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα, σε περιόδους πλήρους σήψης.

Το ευχαριστώ ήρθε επί των Δικαστηρίων όπου η σημερινή διοίκηση κατέθεσε ότι δεν είχε καμία δεσμευτική υποχρέωση προς τους εργαζομένους οι οποίοι μάλλον περνούσαν απ’ έξω, είδαν ανοικτά, τους άρεσε και ο δικέφαλος και μπήκαν…

Τη Δευτέρα παίζεται ένα ακόμη σενάριο στις δικαστικές αίθουσες. Μέχρι σήμερα σε ΟΛΑ τα δικαστήρια οι εργαζόμενοι – οι απλήρωτοι εργαζόμενοι – έχουν δικαιωθεί πανηγυρικά. Ευχή μας επειδή είμαστε ΑΕΚ και επειδή είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι (θέλουμε να πιστεύουμε) να συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ το μέγεθος της κατάφορης αδικίας που έχει συντελεστεί και ΔΕΝ ταιριάζει στο όνομα, την ιστορία και τα ιδεώδη της ΑΕΚ.

Δείτε τι ανέβασε πριν λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ελπίδα Στεβή.

Ο οργανωμένος κόσμος της ΑΕΚ παρότι είναι συνειδητοποιημένος ιδεολογικά, έχει διαπράξει ένα πραγματικό ολίσθημα, αδιαφορώντας για την συμπεριφορά της διοίκησης του σωματείου, προς τους εργαζομένους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει, αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε συνεπείς σε αυτά που υποστηρίζουμε…

Κλείνοντας ας θυμηθούμε τι έλεγε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για το θέμα των εργαζομένων, όταν αναλάμβανε επικεφαλής της διοίκησης (;)

AEK LIVE


Comments are closed.