Στην ΑΕΚ μέσω Κρήτης ο Ντακόλ…

0

Κλεισμένος από την ΑΕΚ φέρεται πως είναι ο Άλεξ Ντακόλ σύμφωνα με δημοσίευμα στον κρητικό Τύπο!

dakol-aekΗ ΑΕΚ αναζητεί μία έμπειρη λύση για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής  και μεταξύ των ονομάτων που παίζουν δυνατά είναι αυτό του Άλεξ Ντακόλ. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος παίκτης της Καλλιθέας φέρεται πως έχει κλείσει στην ΑΕΚ. Τα μαντάτα μας ήρθαν κυριολεκτικά από σπόντα.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και ο ΑΟ Χανίων, ο οποίος προσέγγισε την Καλλιθέα και σύμφωνα με δημοσίευμα στον κρητικό Τύπο, η ομάδα της Μεγαλονήσου έφαγε πόρτα, αφού υπάρχει συμφωνία ώστε ο Ντακόλ να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”.

«Σας λέγαμε νωρίτερα για τη φιλολογική προσέγγιση του Α.Ο.Χανιά στον Άλεξ Ντακόλ, ωστόσο τονίζαμε ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Σύμφωνα πληροφορίες ο Bραζιλιάνος επιθετικός έκλεισε στην ΑΕΚ!

Και ενώ το ρεπορτάζ της “Ένωσης” αναφέρεται σήμερα στην επιστροφή του Μπρούνο Τσιρίλο, οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” έκλεισαν και τον Άλεξ Ντακόλ. Μάλιστα, η ΑΕΚ αποτελούσε τη μοναδική επιλογή του Ντακόλ από τις ομάδες που δεν αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ, λόγω του ονόματός της, της ιστορίας της και του …εύρους του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Βραζιλιάνος θα φοράει τα κιτρινόμαυρα από φέτος και είναι κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τις επόμενες ώρες…», αναφέρει το δημοσίευμα του athlitico.gr.

Λέτε να έχουμε και άλλες ανακοινώσεις στη συνέχεια (μετά του Τσιρίλο) και ο Ντακόλ να έρθει στην ΑΕΚ μέσω… Κρήτης; Το σίγουρο είναι ότι ο Βραζιλιάνος είναι μία καλή περίπτωση και η προσθήκη του θα βοηθήσει για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας όσον αφορά τον επιθετικό τομέα.

Χρήστος Κωνσταντινίδης


Comments are closed.