ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Στην… γωνία για τον καλύτερο παίκτη της Αλγερίας!

Published

on

Ο Βαγγέλης Καραμφυλλίδης γράφει για το «διαμάντι» του αλγερινού ποδοσφαίρου που ακούει στο όνομα Αλιού Ντιένγκ και τα εγκώμια που πλέκονται υπέρ αυτού από μεγάλα μέσα του γαλλικού τύπου.

Είναι αλήθεια ότι από τον Δεκέμβριο του 2018 οι ιθύνοντες του Δικεφάλου βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Αλιού Ντιένγκ που αγωνίζεται στην Αλζέρ της Αλγερίας.  Έκτοτε έχουν υπάρξει επαφές, τόσο με την ομάδα, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος βλέπει θετικά την προοπτική να μετακομίσει και να αγωνιστεί σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η Ένωση μέχρι στιγμής δεν έχει κινηθεί δυναμικά και αποφασιστικά για την απόκτησή του, λόγω της έλλειψης εμπειρίας του Ντιέγκ στα ευρωπαϊκά τερέν. Πλην όμως, η ποιότητα και η ηγετική του φυσιογνωμία στο χώρο του κέντρου δεσπόζουν και δύσκολα αφήνουν αδιάφορους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σκάουτερς, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες, ιδιαίτερα από την Γαλλία, που παρακολουθούν την εξέλιξή του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μεγάλο και γνωστό ηλεκτρονικό έντυπο της Γαλλίας, το «France Football» σε αφιέρωμά του για σπουδαία ταλέντα που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της Αλγερίας, κάνει ειδική και εκτενή αναφορά στον Αλιού Ντιένγκ τονίζοντας ότι: «Για ορισμένους παρατηρητές ο Ντιένγκ είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στο Αλγερινό πρωτάθλημα». Για το ενδιαφέρον της Ένωσης αναφέρει ότι: «Ο Ντιένγκ έχει συμβόλαιο ως το 2020 και έχει ήδη μία προσφορά από την ΑΕΚ Αθηνών».  Τέλος, σύμφωνα με το ως άνω δημοσίευμα η αξία του Ντιένγκ «υπολογίζεται σε περίπου 500.000 ευρώ».

Continue Reading
Advertisement